Ervaringen Hypnotherapie

Goede ervaringen Hypnotherapie

Steeds vaker hoor je van mensen dat zij ervaringen hebben met hypnotherapie. Het gebruik van hypnotherapie lijkt algemeen geaccepteerd te worden. Dat is vroeger wel anders geweest; indien je naar een hypnotherapeut ging en dit meldde, wist men al snel te vertellen dat jou iets mankeerde. Wat dat ‘iets’ dan betekende weten we nu nog steeds niet.

Ervaringen Hypnotherapie

Ervaringen Hypnotherapie

Hypnotherapie ervaringen

Hypnotherapie wordt dus steeds vaker gebruikt. Door mannen en vrouwen, door particulieren en zaken mensen. Eigenlijk ook door elke leeftijd. Sterker nog; een kind heeft een levendige fantasie en kan goed gebruik maken van hypnotherapie, vanaf ca. 6 jaren.

Hypnotherapie voor zakenmensen

Veel zakenmensen hebben stress en voelen de druk. Dit kan zijn door de economie, door spanningen op het werk of door druk van concurrentie. Hoe dan ook; de omzet moet worden behaald en we moeten dus scoren. Voor menige persoon in de zakenwereld is dit een uitdaging, echter zodra jij er last van gaat krijgen is het belangrijk om ermee verder te gaan. Laat het niet groter worden dan het al is. Door gebruik te maken hypnotherapie kun je erger voorkomen.

Hypnotherapie voor particulieren

Misschien ben jij geen zakelijk iemand maar wil je ook hypnotherapie ervaren, hoe gaat dat dan? Hypnotherapie is ook zeker geschikt voor ‘particulieren’. Iedereen kan tenslotte baat hebben bij een goede hypnotherapie sessie. Indien het probleem van emotionele of mentale aard is, is hypnotherapie zeer geschikt.

Hoevaak moet je gebruik maken van hypnotherapie?

Dat is een lastige vraag die wij vaak te horen krijgen. Er is namelijk niet 1 goed antwoord te geven omdat dat ligt aan het probleem.

Wij vragen dan ook vooraf:

  1. wat is het probleem?
  2. hoelang heb jij hier al last van?

De antwoorden op deze 2 vragen zorgen ervoor dat wij een goed voorstel kunnen geven. Clienten die bij ons Hypnotherapie ervaringen willen opdoen kunnen kiezen uit 2 mogelijkheden:

  • een enkele hypnotherapie sessie
  • 2 stappenplan (met garantie)

De tarieven voor deze keuzes kun je hier zien.

Voornaam:
Emailadres: