Examenstress Tips

Examenstress Tips

Examenstress is vreselijk omdat je – waarschijnlijk – maar 1 kans krijgt om het goed te doen. Hoe kun je de examenstress verminderen of zelfs laten verdwijnen ? In dit artikel leg ik uit hoe je examenstress kunt laten verdwijnen, snel en simpel.

Examenstress Tips

Examenstress Tips

Examenstress begin

Elke stress moet ergens mee beginnen, dat kan slechte punten zijn, het verwaarlozen van de studie of de druk die wordt uitgeoefend om te slagen zodat jouw toekomst er rooskleurig uitziet. Er kunnen dus verschillende redenen zijn voor stress tijdens, en voor het examen. Zodra je weet waar de stress vandaan komt ben je al op de helft, serieus. Doordat je weet waar de stress vandaan komt kun je namelijk dit gevoel, beeld of geluid gaan veranderen van plek of beleving. Indien je dat op een deskundige manier doet zul je zien dat jouw stress helemaal verdwijnt of onder controle is. Het wordt in elk geval opgelost zodat jij vol vertrouwen het examen kunt starten.

Examenstress oplossen

Het oplossen van elke stress, dus ook examenstress, is door andere gedachten – beelden – en gevoelens te creëren bij dezelfde situatie. De koppeling die jij zelf hebt gemaakt t.a.v. het examen zorgt voor een resultaat. Zodra die koppeling verdwijnt of wordt veranderd zul je ook een ander resultaat krijgen, vanzelfsprekend.

Examenstress en hypnose

Met hypnose kun je stress aanpakken, dus ook examenstress. Hypnose zorgt namelijk voor een ultieme relaxte gemoedstoestand waarbij je brein openstaat voor nieuwe koppelingen, ook wel suggesties genoemd. Indien dit goed en vakkundig wordt uitgevoerd door een erkende hypnotiseur lukt het wonderwel om deze nieuwe koppelingen in jouw brein te programmeren. Op deze manier kun jij dus gemakkelijk beginnen aan het examen zonder stress en ik neem aan dat jij dat wil, toch ?

Klik hier voor het reserveren van jouw hypnosesessie voor het stoppen met examenstress.

 

 

Voornaam:
Emailadres: