Faalangst Rijexamen Tips

Faalangst rijexamen tips

Doe jij binnenkort (weer) rijexamen en ben je bang voor het resultaat omdat je niet helemaal zeker bent van jezelf ? Lees deze tips hoe je faalangst rijexamen kunt beheersen en verwijderen. Faalangst rijexamen komt vaker voor en helemaal bij mensen die al meerdere keren voor het rijexamen zijn gezakt.

Faalangst rijexamen, waar komt het vandaan ?

Om het probleem aan te pakken is het goed om te weten waar de oorzaak is voor de faalangst. Zonder dat je de oorzaak weet is het probleem niet helemaal te verwijderen, je kunt dan wel aan de slag door bijvoorbeeld hypnose te gebruiken maar niet verwijderen. Om het probleem helemaal uit te bannen en om ervoor te zorgen dat jij vol vertrouwen het rijexamen doet moet je de oorzaak weten. Waar komt de faalangst vandaan? Wat is er gebeurt waardoor jij deze faalangst voor het rij examen hebt gekregen? Zodra je dat weet is hypnose jouw beste vriend en redder in nood.

Faalangst oplossen met hypnose

Zodra je de oorzaak weet kun je ook definiëren wanneer dit voorval was en dit was altijd in het verleden. Het mooie van het verleden is dat het achter jou ligt, althans in theorie, oh nee ook in de praktijk. Maar nog niet in jouw hoofd, jij herbeleeft deze situatie in de tegenwoordige tijd. Telkens als het rijexamen ter sprake komt of als de datum voor het examen dichterbij komt beginnen de beelden en gevoelens sterker te worden. Misschien hoor je wel een ‘stemmetje’ vertellen dat jij helemaal niet goed kunt rijden, dat je niet zo’n goede chauffeur bent of dat je een gevaar bent op de weg, voor iedereen. Voor jou is de situatie van ‘toen’ nog steeds werkelijkheid en hoe kun je dat oplossen ?

Hypnose is jouw beste vriend

Hypnose noem ik jouw beste vriend terwijl het niet ‘iets’ is. Het is een methode om jou snel af te helpen van jouw faalangst voor het rijexamen. En dat kan snel, heel snel. Vaak zijn slechts 2 hypnosesessies nodig om de faalangst rijexamen op te heffen. Binnen 10 dagen, en in een uitzondering vanwege een gepland rijexamen sneller, plannen we de hypnosesessies zodat jij vol vertrouwen als een ervaren chauffeur het rijexamen aflegt en gaat slagen.

Klik hier voor jouw hypnosessie te plannen en te stoppen met faalangst rijexamen

 

Voornaam:
Emailadres: