Faalangst Sex

Faalangst Sex

Indien jij faalangst hebt voor sex is het goed om te weten hoe je dat kunt oplossen. Er is namelijk een reden voor de angst om te falen tijdens de sex. Deze faalangst is gecreëerd door situaties in het verleden waardoor jij nu je niet zeker voelt in het bijzijn van je partner zodra er sex is, of komt. In dit artikel leg ik uit hoe faalangst sex is op te lossen.

 

Faalangst Sex

Faalangst Sex

Faalangst Sex, wie ?

Heel veel mensen hebben last van faalangst sex en helaas wordt er niet over gesproken. Blijkbaar is het toch een groot taboe. Eigenlijk is dat niet logisch want wees nu eerlijk, hoe is het jou geleerd om te genieten van sex en wat er allemaal bij komt kijken. De voorlichting op school is in de meeste gezinnen nog de meeste (niet altijd de beste) sexvoorlichting die er is. Er wordt – bijna – niet over gesproken. Dus is het ook wel logisch dat veel mensen worstelen met vragen en zich niet zeker voelen om sex te hebben. Je bent dus niet de enige.

Faalangst voor Sex

Indien je faalangst voor sex hebt is het goed om te weten dat dit is op te lossen, snel en effectief. De reden voor jouw faalangst ligt in het verleden, in jouw ervaringen. Je ervaringen op het gebied van sex waren niet goed en misschien heb je dit ook wel gemerkt of in het ergste geval heeft jou – vorige – partner ook wel verteld. Dat is niet leuk en helaas zijn er maar een paar mensen die begrijpen dat complimenten geven beter werkt dan commentaar geven om iemand te stimuleren.

Faalangst SEX Oplossen

Het oplossen van faalangst – ook voor sex – is snel en effectief op te lossen met hypnose. In jouw onbewuste deel van het brein zijn de ervaringen namelijk opgeslagen. Wat je niet kunt of niet goed doet, etc. Telkens wanneer zich een soortgelijke situatie zich voordoet gaan er ‘alarmbellen’ af die jou signalen geven en wijzen op de ervaringen van de vorige keer. Niet leuk en zeker niet goed voor jouw zelfvertrouwen. Dat moet veranderen ! Door jou onder hypnose te brengen programmeert een deskundige hypnotiseur jouw nieuwe gedachten en koppelt dit aan nieuwe ervaringen zodat jij voortaan zonder faalangst kunt genieten van sex.

Wij werken in alle discretie met cliënten aan diverse problemen zo ook aan faalangst sex.

Klik hier voor het reserveren van jouw hypnosesessie en oplossen van faalangst sex.

 

Voornaam:
Emailadres: