Faalangst Volwassenen

Faalangst Volwassenen

Faalangst bij volwassenen komt steeds vaker voor. Dit kan te maken hebben met de toenemende druk vanuit economische omstandigheden maar net zo goed ook vanuit privé-omstandigheden. Hoe dan ook; indien jij last hebt van faalangst als volwassenen is het goed om te weten dat dit snel en effectief is op te lossen. In dit artikel geef ik meer uitleg over het oplossen van faalangst bij volwassenen.

Faalangst Volwassenen

Faalangst Volwassenen

Faalangst volwassenen – waarom

Waarom is er eigenlijk faalangst, hoe kom je aan de faalangst. Zodra je dat weet is het mogelijk om de faalangst op te lossen. De oorzaak van de faalangst heb jezelf aangedaan en kan in verschillende vormen komen zoals gedachten, beelden en gevoelens. Misschien heb jij wel een combinatie van deze drie of allemaal? Hoe erg ook jouw faalangst is er is een oplossing voor jou.

Faalangst volwassenen oplossen

Het oplossen van faalangst bij volwassenen lukt heel goed met hypnose. Dit komt omdat hypnose op het onbewuste niveau van jouw brein kan werken. En hier zit namelijk ook jouw faalangst. Jij hebt een idee in jouw brein geplant en laten groeien tot datgene wat het nu is. Er is een ervaring geweest waardoor jij dit idee in jouw hoofd hebt gezet en gedurende een hele periode loop je dit idee te ‘voeden’. Want telkens als jij aan het idee, en dan met name aan de uitkomst hiervan denkt, groeit jouw faalangst. Doordat hypnose jouw nieuwe ideeën kan geven waardoor jouw gevoelens ten opzichte van deze ervaring gaan veranderen zal ook het resultaat veranderen en jouw faalangst onder controle blijven of helemaal verdwijnen.

Faalangst en hypnose

Tijdens een hypnosesessie wordt onder hypnose gebracht door een erkende en gecertificeerde hypnotiseur. Hierdoor kan op onbewust niveau gewerkt worden aan het probleem en vervangen worden door ideeën en gevoelens die jij wel wilt hebben indien er een vergelijkbare situatie ontstaat.

Voornaam:
Emailadres: