Gevolgen Faalangst

Gevolgen Faalangst

Gevolgen vanuit faalangst zijn bijna niet te overzien, indien je jouw faalangst niet – snel – gaat oplossen zul je ook zien dat je voor meer zaken faalangst gaat ontwikkelen. Hierdoor ga jij je waarschijnlijk nog meer afzonderen en wordt jouw sociale leven kleiner en kleiner. Het is daarom belangrijk om faalangst aan te pakken en de gevolgen ervan te laten ophouden.

Gevolgen Faalangst

Gevolgen Faalangst

Faalangst oorzaak

De reden voor faalangst ligt in het verleden, je hebt een situatie meegemaakt waarbij je niet het gewenste resultaat haalde. Dit resultaat blijft zich herhalen in jouw hoofd en indien jij in een soortgelijke situatie terecht komt zul je ook een soort gelijk angst voelen, zien of horen. Dit betekent dat je in een soort van vicieuze cirkel terecht bent gekomen waar je zelf niet meer uit gaat komen zonder hulp.

Faalangst en de gevolgen

De gevolgen van faalangst is zeer gevarieerd van het ontkennen of ontwijken van de situatie tot zelfs een eenzaam sociaal leven erop na houden. Het is helemaal afhankelijk van de situatie waarover jij je niet zeker voelt en niet wilt uitvoeren. Dat kan bijvoorbeeld examenvrees zijn, iemand aanspreken die je leuk vind, een optreden doen, video maken waarin jij voorkomt etc. Echt geloof me als ik jou vertel dat er ontzettend veel reden zijn waar faalangst bij voorkomt, je bent dus niet de enige. Het is niet jouw schuld om faalangst te hebben want er zoveel van ons verwacht; de buitenwereld wil dat jij mee doet en voldoet aan hun verwachtingen. Zo zijn we getraind en opgevoed door onze ouders, leraren, trainers en leidinggevenden.

Faalangst oplossen

Het oplossen van faalangst is niet gemakkelijk zonder hulp. Met hulp wordt het een heel ander verhaal; een deskundige en erkende hypnotiseur kan jou helpen met faalangst oplossen. Door gebruik te maken van hypnose zul jij de situatie anders gaan beleven zodat jij voortaan vol vertrouwen en zonder angst deze situatie aankunt. Ook kunnen er N.L.P. (neuro linguistisch programmeren) oefeningen meegegeven waardoor je nog sneller resultaat zult halen.

Klik hier voor jouw hypnosesessie te reserveren en stop de gevolgen van faalangst

 

 

Voornaam:
Emailadres: