Gezond Afvallen met Hypnose

Gezond Afvallen met Hypnose

Ben jij op zoek naar een gezonde manier om af te vallen en slanker te worden? Er zijn veel manier om een paar kilo af te vallen, maar geeft het blijvend resultaat? Als dit niet het geval is wat heb je er dan aan?

We kennen situaties waarbij aanstaande bruidjes plotseling nog een paar kilo willen afvallen omdat de jurk anders niet goed past. Dit is op zich geen probleem. Je lichaam hoeft slechts een periode van 1 tot 2 weken een voedingsschema aan te passen. Echter een langdurige oplossing biedt dit niet.

 

Crashdieet

Het zogenaamde crashdieet zorgt voor slechts een tijdelijke oplossing en niet geschikt om langere resultaat mee te boeken. Dit heeft ermee te maken dat jij het lichaam tijdelijk een flinke ‘opdonder’ geeft met andere voedingsmiddelen. Hierdoor krijg je snel resultaat, maar het is niet blijvend. Sterker nog; de kans dat je  – na het stoppen van het dieet – een paar kilo aankomt is zeer groot.

Gezond afvallen zonder dieet

Gezond afvallen kan dus wel, maar hoe? Om goed (dus gezond) af te vallen moet jij het lichaam gaan herprogrammeren. Je zult jouw eetpatroon op een manier moeten aanpassen die blijvend resultaat biedt. Ook het drinken is hierbij belangrijk. Ongemerkt krijg je vaak teveel suikers binnen (info: voedingscentrum). Nu willen wij jou niet van de lekkere cola afhouden maar je wel bewust maken dat ook drinken belangrijk is om af te vallen. Althans het goede drinken.

Afvallen zonder sporten

Nu denken veel mensen dat sporten helpt bij afvallen, maar ook dat is niet altijd waar. Het is wel juist dat je vet verbrandt tijdens het sporten. Doordat je sport ga je energie gebruiken en dat wordt veelal uit vet gehaald. Het vet verbranden door te sporten is dus wel juist. Afvallen met sporten niet (altijd). Het heeft ermee te maken wat je doet na het sporten, welk voedsel en drank neem je? Ook hiervoor gelden weer verschillende regels en waarop het neer komt is dat alles telt: ieder pondje komt door het mondje luidt het gezegde.

Toch afvallen met blijvend resultaat ?

Je patroon aanpassen is de ideale manier om gezond, veilig en zonder veel moeite kilo af te vallen met blijvend resultaat. Het aanpassen van je levensstijl; anders denken over eten en drinken levert ander resultaat. Maar hoe doe je dat? Anders denken?

Je brein heeft een patroon in het hoofd dat jij hebt ‘geprogrammeerd’. Daarom is het ook zo moeilijk om een dieet vol te houden, of een sportschema. Eerst moet je brein bewust worden gemaakt dat het ‘anders’ moet, dat jij een ander resultaat wilt. Dit kan zijn om bijvoorbeeld 10 kilo of 15 kilo af te vallen, blijvend.

Door jouw brein te ‘herprogrammeren’ gaat dit lukken. Een goede hypnotherapeut kan dit op de juiste manier in jouw hoofd plaatsen zodat jij – zonder moeite – gaat afvallen. Verwacht geen wonderen zoals 10 kilo afvallen in een week, probeer dan een crashdieet en kijk wat er in de 2e week gebeurt. Maar wil je echt afvallen met blijvend resultaat? Dan is hypnose een goede oplossing voor jou.  Reserveer je afspraak door een mail te sturen met daarin enkele data en tijden dat jij beschikbaar bent. Wij kijken in onze agenda en laten jou zsm weten wanneer je hypnosesessie is ingepland.

Start met afvallen, gezond en zonder dieet of sporten. Blijvend resultaat met hypnose.

Voornaam:
Emailadres: