Hoe krijg ik meer energie ?

Hoe krijg ik meer energie ?

Hoe krijg ik meer energie willen vaak mensen weten die in de praktijk komen. Ze voelen zich futloos, staan ’s morgens met veel moeite uit bed en ‘slepen’ zich de hele dag door. Niet goed en niet motiverend. Ik leg je hier uit hoe hypnose jou kan helpen met het energiesysteem en hoe jij meer energie kunt krijgen.

Hoe krijg ik meer energie

Hoe krijg ik meer energie ?

Meer energie voor vrouwen

Voor vrouwen is het lastiger om continue hetzelfde niveau energie te houden omdat ze te maken hebben met de maandelijkse cyclus. Afhankelijk van de situatie kost dit enorm veel energie en kan ervoor zorgen dat je dagen uit balans bent. Hoe zeer dat je er vroeger naar ‘verlangde’ zo kun je nu dit moment vervloeken. Maar goed, je hebt er mee te maken dus kun er het beste goed mee omgaan en accepteren.

Meer energie voor mannen

Voor mannen is er niet een duidelijke maandelijkse periode maar ook mannen kunnen behoorlijk veel last hebben van cyclussen. Zo zijn ze vrolijk en opgewekt en de week erop lukt niets, laten ze alles uit de handen vallen, zijn ze recalcitrant en komen ze ook ’s morgens niet het bed uit, maar je ‘het moet’.

Energie dagindeling

Veel mensen weten dit niet maar er is een verschil in jouw energieniveau gedurende de hele dag. Zo heb ik meer energie in de ochtend dan in de middag. Toen ik dit opmerkte kwam ik er achter dat het vooral na de lunch voor mij een stuk moeilijker was dan voor de lunch. Mijn energiepeil in de middag, en dan met name van 45 minuten na de lunch, was laag.

Eten en energie

Welke voeding je neemt zorgt ervoor dat jouw lichaam over de hele dag meer energie heeft zodat je als een batterijkonijn door kunt gaan. Water is natuurlijk ook hierbij belangrijk want dat zorgt ervoor dat je voedingstoffen beter door jouw lichaam worden getransporteerd. Nu ben ik geen voedingsdeskundige maar kan je wel het advies geven om eens kritisch naar je voeding te kijken. Snacks zijn uiteraard ‘verboden’.

Hypnose en energie

Oke, je weet nu waarop je moet letten. Je kunt je afvragen hoe jij deze verandering van levenswijze kunt volhouden ? En daarom is hypnose zo krachtig en goed om toe te passen. Met hypnose kun je namelijk jouw brein opnieuw ‘programmeren’ zodat jij dit goed en gemakkelijk kun volhouden. Je zult merken dat jouw energieniveau in een paar weken (soms zelfs al dagen) enorm omhoog schiet. Wel zo lekker en een goede stimulans om door te gaan. Je mentale deel krijgt dus een soort van reset zodat je opnieuw kunt beginnen zoals jij wel wilt en gemakkelijk met veel energie door het leven gaat.

Voornaam:
Emailadres: