Wat te doen tegen Hoofdpijn

Wat te doen tegen Hoofdpijn ?

Hoofdpijn en het niet kunnen verhelpen van hoofdpijn is een hele vervelende situatie die ook voor veel doktoren een groot raadsel is want er zijn meestal geen lichamelijke aanwijzingen die een oorzaak kunnen zijn.

Wat te doen tegen Hoofdpijn

Wat te doen tegen Hoofdpijn

Oorzaken van Hoofdpijn

De oorzaken van hoofdpijn kunnen verschillend zijn; stress is een veel genoemde oorzaak van hoofdpijn. Stress is dan ook een sluipschutter als oorzaak van vele ongemakken. Vaak ontstaat de stress niet plotseling maar heel geleidelijk aan komen er steeds meer stress momenten in jouw leven binnen geslopen.

Hoofdpijn Oplossen

Het oplossen van hoofdpijn kan dus vaak worden gezocht in het oplossen van deze stress-momenten. Maar misschien denk jij nu dat je geen stressmomenten kent, wat dan ? Nu is het zo dat we allemaal stress kennen, zelfs mijn moeder kent stress 🙂 Iedereen heeft stress op zijn of haar eigen manier want we maken ons allemaal wel eens zorgen om zaken.

Stress en Hoofdpijn

Als de stress de oorzaak is van jouw hoofdpijn dan lijkt het mij verstandig om die stress aan te pakken en te laten verdwijnen, het liefst zo snel mogelijk. Maar hoe doe je dat dan? Wel nu; indien je niet helemaal zeker bent van het verwijderen van de stress is het goed om te weten dat hypnose jou kan helpen. Hypnose is namelijk de beste manier om met jouw onbewuste deel van je brein aan de slag te gaan en daar te realiseren wat jij wenst. Zo kan het zijn dat jij bijvoorbeeld zonder stress naar de toekomst wilt kijken en dat dit niet lukt. Of dat jij je zorgen maakt over een situatie waarover je niet alle controle hebt en dat jouw productiviteit hieronder lijdt.

In beide gevallen is hypnose een ideale partner en om jou een fijn en goed gevoel te geven want hypnose gaat aan de slag met jouw onbewuste deel van het brein en kan hier een ‘programma installeren’ zoals jij dit wenst.

 

Voornaam:
Emailadres: