Hypno Therapie

Hypno Therapie

Hypno Therapie, wat is het en wat kun je ermee ?

Hypno therapie is een therapeutische behandeling die zeer geschikt is bij het oplossen voor mentale problemen. Deze psychische problemen kunnen o.a. voorkomen bij gewichtsproblemen, zelfvertrouwen en relatieproblemen. Slechte gewoontes veranderen lukt ook zeer goed met hypno therapie, denk aan eetstoornissen, stoppen met roken en nagelbijten, om er maar enkele voorbeelden te noemen.

Hypno Therapie

Hypno Therapie

Hypno Therapie, hoe werkt het ?

Hypno therapie is een manier van therapeutische behandelingen waarbij men uitgaat van een ontspannende therapie. De therapiesessies zorgen voor een ultieme relax modus zodat de client volledig zijn lichaam kan ontspannen. Zodra het lichaam is ontspannen kan ook het brein ontspannen en worden gewerkt aan het issue. De ontspanning wordt door de therapeut verzorgd en kan met verschillende technieken worden toegepast. N.L.P. (Neuro Linguistisch Programmeren) en hypnose zijn veel voorkomende technieken die voor een uitstekend resultaat zorgen. De combinatie  van deze technieken is vaak het beste gebleken, gelet op de resultaten.

Hypno therapie, voor wie ?

Hypno therapie is voor – vrijwel – iedereen geschikt. Alles is afhankelijk van het probleem, het gewenste resultaat, de persoon in kwestie (jij) en de duur van je huidige probleem. Leeftijd is niet belangrijk voor hypno therapie, alsmede het totaal onbelangrijk is of je een man of vrouw bent. Tenslotte gaat het om het onbewuste deel van jouw brein, en dat hebben we allemaal in ons bezit.

Het mentale probleem zit ‘ tussen de oren ‘, maar hoe los je dit op ?

Hypno therapie, de ideale oplossing

Hypno therapie is een uitstekende manier om mentale problemen snel en effectief op te lossen. De combinatie van verschillende technieken vanuit de NLP en hypnose zijn ijzersterk en effecient gebleken. Dit heeft geresulteerd in een aanpak waarbij slechts enkele sessie nodig zijn om de problemen te handhaven danwel te veranderen in acceptabel gedrag en gedachten.

Indien jij mentale problemen met je gedrag en niet het gewenste resultaat hebt in jouw huidige leven is het goed om te weten dat jij dit kunt aanpakken en oplossen met hypno therapie. Schakel daarom een deskundige hypno therapeut in en pas hypno therapie toe voor een succesvol leven.

 

 

Voornaam:
Emailadres: