Hypnotiseur aan huis

Hypnose bij u thuis ?

Het kan zijn dat u liever niet de deur uitgaat en toch wilt werken aan uw probleem. Hiervoor bieden wij een oplossing: hypnose bij u thuis. Wij kunnen bij u aan huis een afspraak maken voor een hypnosesessie zodat u in alle vrijheid en luxe thuis kunt blijven.

Voordelen van hypnotiseur aan huis

De voordelen van onze ‘hypnotiseurs aan huis’ zijn groot:

Hypnose aan huis

Hypnose aan huis

  • geen reistijd
  • vertrouwde omgeving
  • rustigere houding

Wij denken met u mee als het gaat om het oplossen van uw problemen !

Beperkte mogelijkheden voor hypnose thuis

Helaas (of gelukkig) kunnen wij niet dagelijks naar u toekomen voor een hypnosesessie. Hiervoor dient u vooraf een afspraak te maken via het contactformulier. Hierin vult u uw vragen en mogelijke data in voor een hypnose afspraak. Zodra deze afspraak is gemaakt dient u rekening te houden met een hypnotherapiesessie van ca. 45 minuten. Vervolgens kunt u bepalen wanneer u een vervolgsessie wilt inplannen.

Tarief Hypnose aan huis

Het tarief voor hypnose aan huis is zo laag mogelijk gehouden zodat iedereen gebruik kan maken van een goede en effectieve hypnotherapeut.

U zult merken dat een hypnosesessie bij u thuis een unieke ervaring is die eraan bijdraagt dat u snel gelukkiger wordt. De problemen worden effectief aangepakt zodat u snel het gewenste resultaat zult bereiken.

Werkgebied voor hypnotiseur aan huis

Het werkgebied van deze dienst is grofweg maximaal 90 kilometer of ongeveer 1 uur reistijd maximaal (enkele reis), gemeten vanaf Weert. Dit betekent dat wij afspraken voor hypnose maken t/m ’s Hertogenbosch, Breda en Maastricht. Hypnose in Venray en Venlo behoort tot de mogelijkheden. Voor Belgische cliënten betekent dit dat wij bezoeken kunnen inplannen tot de regio Genk, Hasselt, Mol, Geel & Turnhout.

Mocht u buiten dit gebied wonen en geen mogelijkheid hebben om naar onze praktijk te komen en heel graag geholpen willen worden aan uw probleem, stuur dan een mail met uw vragen en opmerkingen. Wij gaan dan kijken welke oplossingen we kunnen aanbieden.

 

Maak uw afspraak voor hypnose aan huis hier

 

Voornaam:
Emailadres: