Hypnose Afvallen

Hypnose Afvallen

Hypnose en Afvallen, kan dat wel? Vaak wordt ons gevraagd of het wel mogelijk is om af te vallen (slanker worden) met hypnose. Nu weten wij dat dit zeker mogelijk is, sterker nog het lukt – bijna – altijd. Alleen voor diegene die geen ervaring hebben met hypnose en afvallen willen wij hier graag uitleg geven.

Afvallen met Hypnose

Afvallen of slanker worden met hypnose is geen nieuw fenomeen of trend. Zeker niet, al vele jaren is het al bekend dat men met behulp van hypnose gemakkelijk en snel kan afvallen. Er zijn tal van voorbeelden van mensen die al verschillende diëten of acupunctuur hebben geprobeerd maar geen of te weinig resultaat hebben geboekt. Terwijl hypnose een zeer sterk resultaat boekte voor mensen die ongeveer 10 tot 15 kilo kwijt willen raken.

Hypnose Afvallen

Hypnose Afvallen

Hypnose Afvallen, hoe werkt dat ?

Eigenlijk geldt voor alle hypnose behandelingen hetzelfde programma. Bij Hypnosesucces werken wij als volgt; nadat de cliënt een afspraak heeft ingepland volgt er een eerste hypnosesessie. Wij maken kennis, vullen belangrijke zaken op een formulier in en gaan de klachten direct verhelpen door de cliënt onder hypnose te brengen. Tijdens het gesprek informeren hoe de huidige situatie is ontstaan en wanneer men daar last van heeft. Zodra de cliënt onder hypnose is gaan we aan de slag met het onbewuste programma zoals iedereen een onbewust programma heeft.

Hypnose Afvallen, resultaat

Het resultaat bij Afvallen met hypnose is zeer bijzonder. De client ‘denkt’ dat er niets is veranderd maar toch gaan er al vrij snel enkele kilo’s vanaf. Hoe kan dat? Dit heeft te maken met het herprogrammeren van het onbewuste programma in het brein. Door dit programma te ‘resetten’ en een nieuwe code mee te geven veranderen er veel zaken zoals eetpatroon en evt. beweegpatroon. De combinatie hiervan zorgt voor snel resultaat zonder dat de cliënt er iets voor hoeft te doen. Uiteraard doet hij/zij er wel wat voor maar ervaart dit niet bewust, zeg maar op bewust niveau. Dit betekent dat de cliënt ander voedsel gaat nemen (gezonder en beter eten) waardoor er – automatisch – veranderingen plaatsvinden.

Hypnose Afvallen, Garantie

Bij hypnosesucces bieden wij de mogelijkheid aan om te kiezen voor 12 maanden garantie. Voorbeeld; stel jij wilt 10 -15 kilo afvallen en dit is redelijk gelet op je verleden. Echter lukt het jou niet om dit te doen op eigen kracht. Je hebt al verschillende ‘dingen’ geprobeerd; dieet of acupunctuur. Toch blijf je te zwaar en wil nu echt gaan afvallen.

Door te kiezen voor het 2-stappenplan kies je automatisch voor gegarandeerd resultaat. Wij garanderen jou dat jij de kilo’s gaat verliezen zonder veel inspanningen die jij niet wilt doen. Zolang je niet op het gewenste gewicht bent kun je afspraken blijven boeken, zonder bijkomende kosten.

Als extra doen wij een 12-maanden garantie erbij. Dit betekent dat je voor 12 maanden lang de garantie hebt om je streefgewicht te behouden. Mocht je – hoe ondenkbaar dan ook – terugvallen in ‘oude gewoontes’ en weer aankomen mag je GRATIS nieuwe sessie boeken.

Kies hier voor het inplannen van het 2-stappenplan met garantie

 

 

Voornaam:
Emailadres: