Hypnose Afvallen Eindhoven

Hypnose Afvallen Eindhoven

Afvallen met hypnose in Eindhoven. Ben jij voornemens om af te vallen, een paar kilo kwijt te raken en weer gezonder te gaan leven? Hypnose helpt jou bij het bereiken van jouw doelen omdat hypnose een methode is om jouw onbewuste te programmeren, of beter gezegd; te herprogrammeren. De hypnose therapie is gemakkelijk en snel toe te passen, voor mannen en vrouwen.

Hypnose Afvallen Eindhoven

Hypnose Afvallen Eindhoven

Hypnose Afvallen

Veel cliënten komen uit de regio Eindhoven (Valkenswaard, Veldhoven, Helmond) en passen hypnose toe voor hun doelstellingen te halen. Het voordeel van hypnose is dat jij – bijna – niets hoeft te doen om te veranderen. Dat klinkt interessant, toch ? Hypnose werkt namelijk op onbewust niveau, het niveau waar alle beslissingen worden genomen en waaruit jouw gedrag wordt bepaald. Hierdoor worden dus ook jouw gewoontes bepaald, dus ook jouw eetgewoontes en snoepmomenten. Natuurlijk kun je dat ook op bewust niveau veranderen, vaak heb je hiervoor veel wilskracht nodig en duurt het een tijdje om dit te veranderen. Hypnose helpt dus bij afvallen.

Hypnose Eindhoven

Zoals gezegd komen veel cliënten uit de regio Eindhoven naar onze praktijk toe. De rit naar de  hypnosepraktijk duurt ongeveer slechts 45 minuten (gemeten vanuit centrum Eindhoven) en is grotendeels via de A2 af te leggen. Vervolgens is het via Weert nog slechts enkele minuten naar de praktijk in Stramproy. Je bent er zo !

Hypnose Afvallen, voor wie ?

Zowel mannen en vrouwen komen naar de praktijk om af te vallen. 10 kilo afvallen, of 15 kilo afvallen is geen probleem en zelfs goed realiseerbaar bij de meeste cliënten. We merken dat veel cliënten al langer met het overgewicht lopen terwijl dit niet nodig is. De emotionele stress van overgewicht wordt vaak onderschat door de omgeving terwijl de persoon in kwestie – jij – dit toch anders ‘voelt’. Misschien heb je daarom al van alles geprobeerd maar lukt het niet om af te vallen.

Neem daarom contact op met ons en start met afvallen door hypnose.

 

 

Voornaam:
Emailadres: