Hypnose en Afvallen

Hypnose en Afvallen = ideaal

Hypnose en afvallen is een ideale combinatie, zo weten wij inmiddels. Steeds meer mensen nemen reserveren een afspraak om te starten met afvallen. Nu hypnose wint aan bekendheid en steeds meer uit de wereld van ‘showhypnose’ treedt wordt hypnose beter op zijn waarde geschat.

Hypnose Afvallen !

Hypnose Afvallen !

Hoe kun je met hypnose afvallen?

Hypnose is communiceren op het onbewuste niveau van het brein. In het onbewuste deel van het brein worden alle beslissingen genomen. Dit al vaker toegelicht en bewezen als resultaat uit diverse onderzoeken, binnen- en buitenland.

Doordat je dus met het sterkste deel van je brein communiceert kun je ook dit deel van het brein nieuwe gedachten laten maken. Dit kan bijvoorbeeld over eten en drinken en het nut hiervan.

Afvallen met hypnose

Doordat je anders gaat kijken naar het nut van eten en drinken zul je dus ook anders gebruik gaan maken van het voedsel en drank. Hierdoor zul je anders omgaan met je eetpatronen, zeker anders dan jij nu hebt. De huidige eetpatronen heb jij zelf aangemaakt en ‘geprogrammeerd’. Hierdoor heb jij ook deze huidige resultaten die jouw huidige gevoel geven.

Hypnose, afvallen en gevoel

Wil jij je weer goed voelen dan moet je dus veranderen. Dat weet je, maar hoe doe je dat op een manier zodat je het volhoudt? Een dieet werkt niet, althans niet voor langere tijd. Een crashdieet, dukandieet of welk ander ‘ziekenhuisdieet’ je ook wilt proberen zal slechts resultaat bieden zolang jij je houdt aan dit dieetprogramma. Zodra je stopt zal ook het resultaat weer veranderen. Waarschijnlijk ga je weer terug naar je ‘oude lichaam’ en krijg je weer het ‘oude gevoel’ terug.

Afvallen, hypnose en de toekomst

Wil je blijvend slank worden, 10 kilo afvallen (meer mag ook, is afhankelijk van je lichaam) dan zul je in actie moeten komen. Je zult een beslissing moeten nemen om een andere resultaat te bereiken. Diëten werken niet en je huidige gedachten en gevoel houden je alleen maar tegen zodat jij NIET je gewenste lichaam krijgt.

Starten met Hypnose en Afvallen

Om te starten met Hypnose en Afvallen kun je ons een mail sturen met daarin:

  • data en tijdstippen dat jij beschikbaar bent, bij voorkeur 2 – 3 dagen
  • email (evt. met telefoonnummer) voor bevestiging van de afspraak

Wij nemen contact met jou op om een afspraak te bevestigen in onze praktijk. Meer gegevens hierover zoals tarieven vind je hier.

 

Voornaam:
Emailadres: