Coaching met Hypnose

Hypnose Coaching

Steeds meer mensen vragen zich af waarvoor je hypnose kunt inzetten. Kun je bijvoorbeeld met gebruik van hypnose ook beter gaan presteren? Of is hypnose geschikt voor persoonlijke ontwikkeling zodat je betere resultaten kunt behalen?

Hypnose en Sport

Hypnose en Sport

Hypnose en Coaching

Hypnose is zeer geschikt voor coaching toepassingen en kan ook voor persoonlijke ontwikkeling, zakelijke performance of het verbeteren van een sportprestatie worden toegepast. Sterker nog; heel veel sporters zoals atleten maken gebruik van hypnosetechnieken en gaan regelmatig in ‘trance’. Denk aan hardlopen. Vaak zie je een opperste vorm van concentratie bij de start. Dit is een vorm van trance en focus, dus hypnose.

Hypnose en sporters

Zodra de sporter zich afsluit van de omgeving is hij ‘onder hypnose’. De trance zorgt voor een beste focus op het startsein zodat hij de allerbeste start ooit kan realiseren. Vervolgens gaat de hardloper exact volgens zijn – vooraf geprogrammeerde – gedachten de stappen zetten om de snelste tijd te realiseren. Deze ontwikkeling is van alle tijden en is alom bekend. Toch noemen we het dan geen ‘hypnose’ maar trance of focus, right.

Coaching met hypnose

Ook zakenmensen kunnen veel profijt hebben van hypnose. Door de gewenste resultaten diep te verankeren met hypnose is dit resultaat mogelijk. Je versterkt je gedachten en dus ook je kansen op het gewenste succes.

Stel je voor; je moet een moeilijk gesprek voeren met een klant, het gaat om een grote opdracht die bepalend is voor de toekomst. Van jouw toekomst en van het bedrijf.

Een goede en sterke focus op het resultaat zorgt er voor dat je kansen aanzienlijk verhoogd. Hypnose kan hierbij helpen.

Succesvol Zaken door Hypnose

Succesvol Zaken door Hypnose

Hypnose helpt bij coaching

Doordat je hypnose toepast ga je dit ‘gesprek’ vooraf al afspelen in je brein. Alle mogelijke situaties en vragen kunnen naar voren komen. Hierdoor ben jij voorbereid en niet uit je veld te slaan. Je geeft uitstekende antwoorden die ervoor zorgen dat het vertrouwen bij de klant groeit.

Grote kans dat jij als winnaar met de opdracht naar de zaak rijdt !

Wil je meer weten over coaching met hypnose? Neem dan contact op via het formulier.

 

Voornaam:
Emailadres: