Hypnose Tarief

Wat is een goed tarief voor Hypnose ?

Ondanks dat onze site heel duidelijk is over de tarieven voor de hypnose sessies is het niet geheel duidelijk waarom er zoveel verschil zit in de tarieven met andere hypnotiseurs. Eerlijk gezegd; wij weten het ook niet. Nu klinkt dit misschien raar dat is het meest eerlijke antwoord dat we kunnen geven want we weten niet waarom iemand een bepaald tarief hanteert. Wel weten we waarom wij ons tarief hanteren voor de hypnose sessies.

Hypnose Tarief Kosten

Hypnose Tarief Kosten

Hypnose Tarief

Het vergelijken van therapieen en methodes voor het oplossen van problemen is niet te doen omdat er geen vergelijkingsmateriaal of ervaringen zijn. De beste manier voor het maken van de beste keuze is afgaan op je gevoel. We kunnen je helpen met het maken van een juiste keuze door o.a. onze cliënten aan het woord te laten in onze video’s zoals deze:

Hypnose Ervaringen

We zijn trots op deze hypnose ervaringen van onze cliënten en het feit dat ze deze video’s inspreken, want zeg nu eerlijk: hoeveel video’s over hypnose ervaringen vind jij ergens anders ?

Dit is slechts een klein deel van onze cliënten omdat de meeste het (helaas) niet durven om te delen, zeker niet op video. Kijk, het probleem is dat veel cliënten al vele jaren een probleem hebben en dat natuurlijk niet wereldkundig willen maken. Nu ze eindelijk onze Hypnose methode hebben geprobeerd zijn hun problemen opgelost en dat is vaak ongelooflijk, zelfs als ze het weten dat dit nu een feit is.

Hypnose Kosten

Wat mag het kosten om een probleem om te lossen waar je al vele jaren mee rondloopt en wat jouw leven behoorlijk – negatief- beïnvloedt ? Je zou kunnen zeggen; veel of zelfs heel veel. Sommige problemen zijn zelfs al het geld waard, maar dat zou teveel zijn 🙂

Daarom hebben we voor iedereen een gepast oplossing gemaakt en verschillende producten gecreëerd zodat iedereen zijn eigen keuze kan maken, al naar gelang ‘smaak’ en mogelijkheden.

Hypnose CD en Hypnose MP3

We hebben voor veel voorkomende problemen zoals Afvallen en Stoppen met Roken ook Hypnose CD’s en Hypnose MP3 verkrijgbaar gemaakt zodat je snel (binnen 5 minuten) aan de slag kunt gaan met de toepassing van Hypnose. Deze Hypnose CD’s zijn verkrijgbaar bij BOL.COM , klik hier voor de Hypnose CD’s

Hypnose Sessie

Een hypnose sessie is een persoonlijke sessie waarbij je het meeste succes zult krijgen omdat dit specifiek en uniek voor jou is. Je kunt in een persoonlijke hypnose sessie daadwerkelijk aan snel en effectief succes boeken. In 2 afspraken jouw probleem oplossen, hoe geweldig zou dat zijn? Stel je voor dat jij slechts in 2 afspraken van jouw probleem af bent, voor altijd !

Wanneer je wilt starten met Hypnose maak je nu een afspraak en stuur je een mail.

Voornaam:
Emailadres: