3 Tips Om Je Streefgewicht te Bereiken

3 Tips om je Streefgewicht te Bereiken

Veel mensen willen graag afvallen en/of slanker zijn. Het bereiken van het streefgewicht is het ultieme. Toch lukt het niet iedereen om af te vallen of om dit lang genoeg vol te houden zodat het in je lifestyle past. In dit artikel lees je 3 belangrijke tips om je streefgewicht te bereiken en vast te houden.

Tip 1: Bepaal exact je doel

Veel mensen willen afvallen, maar hoeveel dan of nog beter: hoeveel wil je wegen? Ik vergelijk het vaak met vakantie plannen. Wat doe je dan? Stap je in de auto of vliegtuig en vertrek of weet je exact jouw plaats van bestemming voordat je vertrekt? Exact; je weet precies wat je einddoel is. Zo hoort het ook te zijn met afvallen en je streefgewicht bereiken. Bepaal precies hoeveel je wilt wegen, zelfs als je hierover twijfelt of dit gaat lukken.

Tip 2: Heb vertrouwen in het resultaat

Natuurlijk heb je vaker geprobeerd om af te vallen. Alle dieten die beschikbaar zijn heb jij al geprobeerd en gedaan. Het lukte om af te vallen maar de kilo’s zitten er nu weer aan? Je twijfelt of jij wel diegene bent met genoeg doorzettingsvermogen om slank te blijven? Focus je op die dingen die je wel lukken en haal hier vertrouwen uit. Stapje voor stapje zul je jouw doel kunnen bereiken maar dan wel alleen met vertrouwen want als je twijfelt ga je ook hiernaar handelen en zul al snel afhaken.

Tip 3: Wees zacht voor jezelf

Het is ongelooflijk hoeveel mensen streng zijn op zichzelf. Natuurlijk wil je jouw doel bereiken en er moeite voor doen. Toch is het belangrijk dat jezelf tijd gunt. Niet alleen tijd maar ook begrip dat het niet altijd gaat zoals je graag zou willen. Het hele leven zit vol met ups & downs. Het gaat erom dat je de lange termijn voor ogen blijft houden en dan mag je wel eens balen.

Tijdens de sessies leer je nog minstens 3 andere principes om blijvend slank te zijn en vol zelfvertrouwen te leven. Wil je meer weten of dit ook voor jou werkt?

KLIK HIER VOOR HET RESERVEREN VAN EEN INSPIRATIESESSIE

Voornaam:
Emailadres: