Afvallen door te Ontspannen

Kun je afvallen door te ontspannen?

Onderzoek heeft diverse keren aangetoond dat overgewicht en stress / spanningen veel met elkaar hebben te maken. Je kunt verschillende oorzaken aanwijzen voor overgewicht bij mensen met veel spanningen. Cliënten van Rob leren hoe ze kunnen ontspannen, elke dag en op elk moment, en hoe dat helpt bij afvallen.

Overgewicht en Stress

Stress blijkt een enorm belangrijke factor om overgewicht te creëren en vast te houden. Dit heeft vooral te maken met de hormonen die onder stress worden aangemaakt. Deze hormonen zorgen ervoor dat je alert blijft en presteert. Ze doen dit door zich te voeden met o.a. suiker en deze suikers worden dus vastgehouden. Sterker nog; door de stress vraagt je brein om je lichaam steeds meer te voeden met zoetigheid zoals bijvoorbeeld snoep en gebak.

Vicieuze cirkel van Afvallen

Wanneer je wel eens hebt geprobeerd om af te vallen ken je waarschijnlijk ook wel het fenomeen “jojo effect”. Dit betekent dat je enkele kilo’s afvalt, vaak op wilskracht of met een crashdieet, en dat je na enkele week weer heel snel dezelfde kilo’s erbij komt. Vaak wordt je zelfs zwaarder dan dat je voorheen woog, en dat was nu juist niet de bedoeling!

Stress is hierbij vaak de boosdoener om dit in stand te houden. 

Om af te vallen – en vet te verbranden – heb je tijd nodig en stress zorgt ervoor dat je deze tijd niet krijgt. Wanneer je stress hebt ben je ook vaker vermoeid, soms zelfs uitgeput. Door stress heb je minder tijd en de energie staat op een laag pitje.

Hierdoor kun je slecht voor jezelf zorgen en moeilijk de juiste keuzes maken. Het overslaan van maaltijden is niet goed en het meer eten dan nodig is ook niet. Wat kun je dan wel doen?

Afvallen met Hypnose

Afvallen met Hypnose wordt steeds bekender door de resultaten die bekende TV sterren en actrices ermee bereiken. De lezers van de glamourmagazines lezen deze succesverhalen en verbazen zich over het resultaat.

Afvallen en slanker worden kan gelukkig goed met het 2-stappenplan van Rob. In slechts 2 sessies is bewezen hoe het werkt, bij vrouwen en mannen. Veel clienten zijn verbaasd hoe gemakkelijk het is om je op deze manier te ontspannen en werken aan je ideaalgewicht.

Wil je weten of deze methode ook voor jou geschikt is (want het is niet voor iedereen!), plan dan een – telefonische – inspiratiesessie.

Voornaam:
Emailadres: