Afvallen met Hypnose CD

Afvallen met Hypnose CD

Steeds meer mensen zien de effecten van de “Afvallen met Hypnose CD”. Deze CD is door ons gecreëerd, speciaal voor mensen die willen afvallen met hypnose of die hypnose willen toepassen als onderdeel van het afvalprogramma of dieet. Want ook al doe je een dieet, je hebt mentale kracht nodig om het dieet vol te houden en slanker te worden.

 

Afvallen Met Hypnose CD - HypnoseSucces.com

Afvallen Met Hypnose CD – HypnoseSucces.com

Afvallen CD

De Afvallen met Hypnose CD is opgenomen in een professionele audio studio met hoge kwaliteit apparatuur. Zo zijn meerdere ‘sporen’ (kanalen) gebruikt om de complete productie op te nemen. Wanneer je de CD afspeelt hoor je:

– de stem van de hypnotiseur (links en rechts)

– isochronische geluiden (voor extra ontspanning)

– echo

– herhalingen van woorden

– herhalingen van woorden in de omgekeerde volgorde

Nu lijkt het, misschien, allemaal een beetje onduidelijk maar dat komt omdat je de CD nog niet hebt beluisterd. De reden voor deze werkwijze heeft te maken met de effecten hiervan.

Effecten van Hypnose CD

Deze speciale manier van opname, en mixen, van deze geluiden en stemmen zorgt er namelijk voor dat jij je volledig kunt ontspannen zodat je in een ultieme ruststand komt. Hierdoor wordt jouw brein rustiger en meer toegankelijker omdat het onbewuste deel van jouw brein ontvankelijker wordt. Hierdoor worden mijn suggesties beter ontvangen en zul je meer effect krijgen dan andere opnames – cd’s.

Hypnose CD’s in Nederlandse taal

Wanneer je weet dat in de Engelse taal er al enorm veel hypnose CD’s verkrijgbaar zijn is het eigenlijk ongelooflijk dat men achter blijft in de Nederlandse taal. De resultaten van het gebruik van deze CD’s zijn variërend van zeer goed tot middelmatig. Uit onderzoeken is gebleken dat dit vooral te maken heeft met de discipline van de gebruiker. Slechts 1 keer luisteren zal minder effect hebben dan een ritme, dat moge duidelijk zijn.

Klik hier voor het overzicht van de Hypnose CD’s

 

 

Voornaam:
Emailadres: