Afvallen Zonder Honger

 

Afvallen Zonder Honger

Afvallen zonder honger, hoe zou dat zijn? Veel mensen die bezig zijn met afvallen hebben het grootste probleem met het hongergevoel. Jij ook ? In dit artikel leg ik uit hoe je kunt afvallen zonder honger.

Afvallen Zonder Honger

Afvallen zonder honger te lijden

In veel gevallen hebben de mensen, die willen afvallen, een verandering van eetpatroon. Ze gaan andere voedingsmiddelen eten en vaak ook op andere tijden. In het ergste geval ga je afvallen met shakes. Waarom is dit ergste geval ? Omdat afvallen met shakes onnatuurlijk is in het eetpatroon van de Westerse persoon. Wij zijn gewend om te kauwen, maar daarover later mee.

Dieet zonder honger

Ik hoorde laatst een diëtiste tegen groep klanten zeggen: “elk dieet zorgt voor honger”. Meteen begon ik te lachen want dat hoeft niet zo te zijn. Sterker nog; ik kan het je ten zeerste afraden. Je hoeft helemaal geen honger te hebben wanneer je wilt afvallen.

Waar het om gaat is het maken van de juiste keuzes; voor jou ! Wanneer je wilt eten kun je kiezen; een chocoladetaartje of een appel.

We eten allemaal dat een appel gezonder is (en voorziet in de kauwbehoefte) en toch lukt het niet iedereen om de juiste / gezondere keuze te maken.

Afvallen zonder honger tips

Wanneer je gaat starten met afvallen is het allerbelangrijkste om in je hoofd helder te hebben wat je wil bereiken. En daar bedoel ik het einddoel mee.

Hoe wil jij eruit zien, hoeveel wil jij wegen en – het allerbelangrijkste – wat zou dat voor jou betekenen wanneer jij dit doel hebt bereikt?

Hoe zou jij je voelen wanneer jij jouw streefgewicht hebt bereikt ?

Ongetwijfeld voel jij je beter, ben je fitter en vitaler en barst je van de energie. En dat allemaal omdat je 10 kilo bent afgevallen, wow !

Eetbuien Stoppen

Het probleem van de meeste diëten is dat ze geen rekening houden met een terugval, een moment waarop jij het moeilijk hebt en toch start met ‘snacken’. Dat is niet vreemd want de meeste dietisten zijn hiervoor ook niet opgeleid.

Het volhouden van elk dieet en het stoppen van eetbuien lukt, door je hoofd (brein) in harmonie te brengen met jouw doelen en wensen. En dat lukt heel goed met onze succesvolle methode waarbij wij gebruik maken van het 2-stappenplan.

Wil je meer weten hoe jij ook jouw streefgewicht kunt bereiken, gemakkelijk en gezond? Kijk hier voor antwoorden op de meest gestelde vragen.

Voornaam:
Emailadres: