Beste Manier Om Te Vermageren

 

Beste manier Om Te Vermageren

Bestaat er een beste manier om te vermageren? Als elk mens uniek is en dus anders in elkaar zit, fysiek en mentaal, bestaat er dan wel een beste manier om te vermageren? Volgens ons is er wel een goede manier om te vermageren die voor iedereen geschikt is en succes zal brengen.

Beste Manier Om Te Vermageren

Beste Manier Om Te Vermageren

Hoe kun je vermageren ?

Wanneer je overgewicht hebt en wilt vermageren zijn enkele zaken voor iedereen gelijk. Eerst moeten we iets duidelijk maken waarom mensen succesvol en andere mensen niet succesvol zijn. De succesvolle mensen hebben een aantal aspecten goed op orde zoals:

  • discipline
  • gewoontes
  • doelgericht

Eigenlijk zijn het puzzelstukjes die bij elkaar komen wanneer je het doel voor ogen ziet. Want als je geen doel hebt weet je niet waar je naar toe gaat en toch is dat met afvallen heel anders. Zo hebben wij gemerkt dat als mensen praten over afvallen men meestal niet over het doel heeft, hoewel ze wel denken dat ze dat doen.

Bijvoorbeeld: (doe even mee)

denk nu eens na over jouw ideale vakantie. Welke beelden zie je in gedachten, welke geluiden hoor je en welke gevoelens voel je ? Het is dan heel normaal om een beeld te zien van een zwembad of strand, de zon die je huid prikkelt en je hoort de golven van de zee, of zoiets in die trant, toch ?

Het verschil met afvallen is vaak anders; men praat dan over hoeveel kilo ze willen afvallen. Bijvoorbeeld hoor ik dan: ik wil 15 kg afvallen.

Wat is nu het probleem Rob ?

Welnu, volgens mij hoor ik jou niet praten over de reis naar het vakantieoord toe, toch? Je zegt niets over de lange wachttijden op het vliegveld, de vele uren die busreis heet etc. Nee, je omschrijft dan je einddoel; het strand of zwembad of het buffet met het heerlijke exotische eten.

15 Kilo Afvallen

15 kg afvallen is daarom een omschrijving van de reis naar je doel toe. Tenslotte wil je 55 kilo wegen in plaats van de 70 kilo die je nu weegt. Dus is het einddoel 55 kilo en wil ik dat je daar op focused want dat is belangrijk!

Wanneer je continue de focus legt op 15 kilo afvallen (en dan ook nog eens vaak met de verkeerde woorden) zul je niet sneller je doel bereiken. Met een focus op je einddoel (55 kilo) zul je veel sneller je doel bereiken omdat je bij elke actie en stap die je neemt – onbewust – nadenkt of dit wel bijdraagt aan het bereiken van je einddoel; 55 kilo wegen.

Doelen Programmeren

Om er zeker van te zijn dat je focus ligt op het einddoel (je streefgewicht) is het goed om te weten dat HypnoseSucces jou heel goed kan helpen. Door onze unieke werkwijze is het bereiken van je doel gemakkelijker dan wanneer je het alleen gaat proberen. Wij kunnen jou ontspanningsoefeningen en ankers leren zodat jij zelf kunt werken aan je einddoel, snel en simpel.

Wanneer je meer wilt weten over deze mogelijkheden, neem dan nu contact op met onze Hypnose Praktijk in Limburg

 

 

Voornaam:
Emailadres: