Engels Koningshuis kiest voor hypnose bij bevalling

Kate Middleton kiest voor hypnose tijdens bevalling

Kate Middleton (vrouw van prins William) is zwanger en is op zoek naar een goede methode om de angst voor bevallen weg te halen. Zij wilt de meest natuurlijke methode kiezen voor de bevalling, aldus de bron bij het Engelse Koningshuis. Daarom is hypnose ook voor haar een geschikte manier.

kate middleton kiest voor hypnose

kate middleton kiest voor hypnose

Hypnose en bevallen

Het lijkt een rare combinatie maar zo gek is dat nog niet. Voor veel vrouwen is het groot dilemma; bevallen. De schrik is enorm en daarom ga je op zoek naar oplossingen die ervoor zorgen dat jij dit mooie moment goed doorkomt. Het is belangrijk om te weten hoe hypnose kan helpen bij bevallen.

Hypnose zorgt voor rust, neemt zenuwen weg en zorgt ervoor dat je vol vertrouwen de bevalling meemaakt. Even tussendoor; mannen kennen ook bevallingsangst.

Angst bij bevalling

De angst voor een bevalling is heel natuurlijk. Het maakt een beetje uit of het jouw eerste kindje is of niet. Maar in de hoofdzaak is het zo; je weet nooit helemaal zeker hoe het gaat verlopen. En je weet dat dit een van de belangrijkste momenten in jouw leven zijn. Momenten die je als een goede en positieve ervaringen wilt meemaken. Angst en stress is daarom natuurlijk en zeker aan te pakken met hypnose.

Koningshuis en hypnose

Gelukkig is hypnose steeds bekender aan het worden bij het grote publiek. Hypnose krijgt ook steeds een grotere naam als de oplossing van problemen. Doordat Kate (Catherine) dit nu bekend maakt zorgt ervoor dat hypnose een grotere en bekendere naam wordt. De nieuwe generatie in het koningshuis staat dus open voor bewezen methodes. Nu zijn er al langer verhalen bekend dat ook het Nederlandse koningshuis aan ‘alternatieve’ methodes deelnam, echter zo uitgesproken als in het geval van de zwangerschap van Kate Middleton is het nog niet geweest.

Vragen over hypnose ?

Wil jij meer weten over hypnose of wil je weten hoe hypnose jouw problemen kan oplossen kun je 2 dingen doen;

– maak een afspraak voor een hypnosesessie of

– stuur een mail met daarin jouw specifieke vraag en wij geven je antwoord

 

Voornaam:
Emailadres: