De Beste Manier Van Afvallen

Wat Is De Beste Manier Van Afvallen?

Wat is de beste manier van afvallen is de meest gestelde vraag als het gaat om een paar kilo kwijt te raken en slanker te worden. In dit artikel leg ik uit wat de beste manier van afvallen die voor iedereen geldt want niet iedereen is gelijk en toch kan iedereen afvallen.

Is Er een Beste Manier van Afvallen?

In de hypnose praktijk komen veel clienten die willen afvallen maar weten niet hoe ze het kunnen volhouden. Vooral het volhouden van het afvallen is het probleem, niet zozeer het afvallen want dat lukt meestal wel.

Zo komen veel clienten bij ons die al van alles hebben geprobeerd om af te vallen; verschillende dieeten, fanatiek sporten, anders gaan eten (vooral gezonder), etc etc.

Het probleem is daarom niet het afvallen ansich, dat lukt meestal wel – voor een bepaalde tijd. Het gaat er veel meer om dat ze graag slank willen blijven en gezonder willen leven.

De Beste Manier van Afvallen Uitleg

Nu je weet dat iedereen anders is en toch iets gemeenschappelijks heeft is het goed om te weten wat dan de beste manier van afvallen is. Dit is namelijk het niveau wat bovenop de methode van afvallen komt. Je kiest namelijk voor een dieet, of sportabonnement om af te vallen maar je hebt het brein nog niet in 1 lijn staan met jouw gewenste doelen.

En daarom gaat het niet lukken om slank te blijven.

Het lukt niet om slank te blijven als je jouw brein niet op 1 lijn hebt met jouw gewenste doelen. Wat bedoel ik hiermee? Ik bedoel hiermee dat je een bewuste keuze hebt gemaakt om slanker te worden, minder kilo’s te wegen, af te vallen etc.

Je hebt gekozen voor een methode om dit te bereiken; een dieet, een gezonder eetpatroon, een beter beweegpatroon, een sportabonnement bij de fitnessschool, elke keuze is goed.

Toch lukt het niet om je resultaat te behalen of vast te houden.

De Beste Manier van Afvallen TIP

De beste manier van afvallen ligt dus niet aan de methode die je kiest. In principe kan elke methode goed voor je werken. Elk dieet, verandering van eetpatroon en meer bewegen zal resultaat brengen, misschien heb je hier al ervaringen mee. Dat is NIET het probleem. Het probleem is dat je jouw onbewuste patroon van denken over jezelf, het eten en de inspanningen die je nu doet (of datgene wat je nu ontziet en ontneemt) is – nog – niet verandert.

Je gaat vol goede moed, veel motivatie starten met jouw keuze. Je staat er helemaal achter. Toch lukt het niet. Waarom? Omdat je nog op de oude manier denkt!

Zolang als je onbewuste patronen nog niet zijn verandert zullen de resultaten altijd voor de korte termijn werken en niet blijven “plakken” en een gewoonte worden.

Daarom is het belangrijk om je onbewuste deel van je brein te “herprogrammeren” tot wat je graag wilt bereiken.

Het stellen van een doel is hierbij niet voldoende en slechts een onderdeel van de juiste manier.

Hoe Werkt Het?

Clienten komen 2 keren in de hypnose praktijk en ontdekken hoe ze denken en reageren. Met een eenvoudige (mentale) oefening leren ze zich ‘programmeren’ naar het gewenste doel. Deze manier is heel effectief om vervolgens aan het onbewuste deel van het brein te werken zodat je het beste van 2 werelden hebt gecombineerd; het bewuste gedrag en en het onbewuste denken.

De successen van mijn clienten is zeer groot en ze zijn zeer dankbaar voor de eenvoudige manier om hun doelen te bereiken. Je leest en ziet hun ervaringen over de hele site verspreid via de vele mails en video’s waarin ze hun ervaringen vertellen.

Wil je weten hoe ik je hierbij kan helpen om blijvend je streefgewicht te behouden? Reserveer hier je inspiratiesessie.

Voornaam:
Emailadres: