De Beste Tip Tegen Angst

Heb jij wel eens angst ?

Iedereen kent zijn eigen angsten. Ik heb mensen leren kennen die bekende angsten hadden maar zeker ook mensen die (voor mij) nieuwe angsten hadden. Toch kun je elke angst overwinnen. Lees hier de beste tip tegen angst.

de beste tip tegen angst

de beste tip tegen angst

Waar komen angsten vandaan ?

Elke angst is ontstaan in het verleden. Je hebt een ervaring opgedaan die de basis is voor jouw huidige angst. En het maakt niet uit wat anderen zeggen (ze begrijpen jou niet).

Jouw angst is jouw angst en om deze angst op te lossen heb je er alles voor over.

Het gaat erom dat je weet hoe jouw angst is ontstaan want als je de oorzaak weet kun je hem oplossen. Het is dus belangrijk om te weten (of er achter komen) hoe jouw angst is ontstaan. Of wanneer jouw angst zich uit, oftewel laat zien. Het kan dus ook zijn dat jouw angst zich op bepaalde momenten laat zien, zonder dat je een reden weet.

Hoe kun je angsten stoppen ?

Eerst is belangrijk om te weten of je de angst wilt stoppen. Dat klinkt misschien raar maar ik ken mensen die vast blijven houden aan angsten. Dat kan om verschillende reden; het kan prettig zijn om de angst te voelen maar het kan ook fijn zijn om achter de angst te schuilen.

Want als jouw omgeving weet dat jij een bepaalde angst hebt, is het goed mogelijk dat je aandacht krijgt. En wie vind aandacht niet leuk ?

Oke, positieve aandacht is leuker dan negatieve aandacht maar geen aandacht is helemaal niet leuk. Er zijn diverse onderzoeken geweest die hebben aangetoond dat allerlei levende organismen reageren op aandacht, positief en negatief. Sterker nog; het rottingsproces werd versneld als er geen, dus ook geen negatieve aandacht, werd gegeven.

Angsten Stoppen

Het is dus belangrijk om de angst te willen stoppen en dan ben je bij ons het juiste adres !

In onze hypnose praktijk helpen wij mensen om hun angsten te stoppen. Dit doen wij middels ons unieke 2-stappenplan. Dit zijn 2 persoonlijke sessies waarbij wij alle aandacht op jouw situatie richten.

In deze 2 sessies ontdekken we – samen met jou – wat jouw blokkades zijn om deze angst in stand te houden en hoe we dit kunnen oplossen.

Zodra dit duidelijk is kunnen we werken aan de bevrijding van jouw angst zodat jij weer de kracht vind in jezelf.

Wil je starten met het oplossen van jouw angsten ? Reserveer dan jouw 2-stappenplan hier.

Voornaam:
Emailadres: