De Kracht van Jouw Brein

De Kracht van Jouw Brein

Op deze website lees je veel informatie over hoe je hypnose kunt toepassen voor allerlei toepassingen maar vooral voor het oplossen van problemen, mentale problemen in het bijzonder. De kracht van jouw brein is heel bijzonder en het meest aparte ervan is dat we allemaal een brein hebben en anders gebruiken. In dit verhaal leg ik je uit hoe jouw brein jou kan helpen om een beter en gelukkiger leven te krijgen.

 

Master-Methode

Master-Methode

Succesverhalen

Indien je wel eens een krant of magazine leest heb je ongetwijfeld wel eens succesverhalen gelezen over mensen die heel bijzondere dingen voor elkaar hebben gekregen. Denk dan aan bijvoorbeeld succesvol ondernemen en rijk zijn geworden of een bijzondere reis hebben gedaan in landen waarvan nauwelijks wist dat ze bestonden. Het kan ook een ander succes zijn zoals een carriere switch omdat een passie zo groot is dat ze een goed betalende baan opzeggen en een ander job hebben aangenomen.

In dezelfde bladen kun je ook lezen hoe mensen de ene ellendige ervaring na de andere meemaken en vervolgens steeds dieper in de put raken. Failliet of andere pech blijkt op hun weg te liggen.

Wat is dan het verschil van deze mensen als je leest dat ze vaak een vergelijkbare achtergrond hebben ? Vaak zijn er niet veel verschillen te ontdekken.

Wat maakt dan dat de ene persoon succesvol is en de andere zoveel pech heeft?

Keuzes maken

In de meeste gevallen ligt de reden van succes of falen in het maken van keuzes en dan vooral de keuze hoe je omgaat met de situatie zodat je succes krijgt. Binnen de N.L.P.-wereld wordt ook wel eens gezegd;

– N.L.P. bepaald niet welke kaarten je in handen krijgt, wel hoe je het spel speelt met deze kaarten

Hiermee wordt bedoeld dat geen enkele methode kan bepalen welke situaties zich voordoen, sommige dingen gebeuren, hoe vreugdevol of ellendig dan ook. Wel kun je – door het toepassen van effectieve methodes – bepalen hoe jij met situaties omgaat zodat jij het beste uit deze situatie kunt halen.

Krachtige Brein

Indien jij nu in een situatie zit die niet het beste is voor jou kan dit een probleem vormen wanneer je daar geen oplossing voor hebt. Je zult je onzeker voelen, ontevreden zijn en misschien zelfs ziek voelen over de toekomst.

Deze situatie is jou overkomen en is nu een feit, voor jou. Dit betekent dat jij deze situatie moet oplossen en dat kan door slimme methodes toe te passen die je helpen om elke dag weer beter te worden, te groeien en door je sterker te voelen.

Deze manier van ‘programmeren’ lukt goed met onze bewezen succesformule. Zo hebben wij een unieke methode ontwikkeld bestaande uit een aantal sterke onderdelen van verschillende therapieën en manieren om te verbeteren.

SUCCes-METHODE

Deze Succes methode bestaat uit 6 onderdelen die wij onze cliënten leren zodat ze elke dag beter worden. Het is zo sterk dat zelfs mensen die in een psychiatrische inrichting zijn opgenomen (4 keer!) melden dat ze zich beter zijn gaan voelen en complimenten krijgen uit hun omgeving op hun veranderingen.

Het resultaat mag er wezen want we hebben inmiddels al tientallen mensen geholpen met onze werkwijze die zeer succesvol is voor verschillende doeleinden:

Iedereen succesvol ?

Lukt het iedereen om te veranderen en succesvol te zijn? Wel nu; we hebben in onze praktijk verschillende mensen in diverse leeftijds categorieen met verschillende achtergrond geholpen:

  • vrouwen
  • mannen
  • moeders
  • vaders

in diverse functies:

  • directeuren
  • managers
  • verkopers
  • medewerkers
  • werkeloos
  • etc.

De methode is universeel en voor iedereen toepasbaar. De uitwerking van het gewenste resultaat ligt in de uitvoering van dit programma van minimaal 6 minuten (!).

Wil je meer weten over deze unieke methode? Stuur dan een mail naar info@hypnosesucces.com waarbij je een antwoord krijgt en een voorstel om mee te doen met ons.

 

Voornaam:
Emailadres: