Van Diëten Word Je Dik

Van diëten word je dik

Veel van mijn clienten kampen met overgewicht en de problemen hiervan. Een veel gehoorde opmerking is dat ze allemaal diverse diëten hebben geprobeerd. Of beter gezegd; gedaan. Zodra een dieet enige bekendheid krijgt zie vaak een hype ontstaan en veel mensen springen erop in. Mijn stelling is, gebaseerd op ervaring, dat je van ‘diëten’ dik wordt.

Dik worden met diëten

Wanneer iemand start met een dieet is vaak snel resultaat zichtbaar. Dit is gemakkelijk uit te leggen want je veranderd je gedrag; je gaat anders eten. Ander gedrag zorgt altijd voor ander resultaat. Het probleem is het stoppen met een dieet. Ook dit is logisch want de meeste diëten zijn niet bedoeld en gemaakt om je levenslang vol te houden.

Het probleem komt wanneer je stop met het dieet.

Jojo effect door een dieet

Het gevolg hiervan is dat mensen kampen met een jojo-effect op hun lichaam. Zo vallen ze snel enkele kilo’s af en komen ze weer kilo’s. Het probleem zit hem in de toename van de kilo’s. Mensen vallen minder kilo’s af dan dat ze bijkomen. Of beter gezegd; de mensen vallen wel af dankzij een dieet maar komen meer kilo’s aan wanneer ze eenmaal stoppen met dit dieet.

Gezond Afvallen

Om gezond af te vallen en op lichaamsgewicht te blijven is het verstandig om een blijvende gedragsverandering te laten plaatsvinden. Dit kan heel goed met onze 2-stappenplan. Dit plan is gebaseerd op het beste van 2 werelden; het bewuste deel en onbewuste deel van je brein.

Door blijvend gedragsverandering zul je ook een blijvend ander resultaat krijgen.

De voordelen van het 2-stappenplan

Er zijn enkele voordelen die je krijgt wanneer je kiest voor het 2-stappenplan. Op de eerste plaats ga je veel gemakkelijker en gezonder afvallen. Je gaat naar je streefgewicht op een manier die bij je past. Wanneer je merkt dat deze methode zoveel effect heeft ga jij je veel beter voelen. Je zelfvertrouwen gaat groeien omdat je succesvol slanker wordt.

Met meer zelfvertrouwen ga je ook meer eigenwaarde creëren en jezelf meer aantrekkelijker vinden. Deze combinatie zorgt voor een super gevoel.

In het 2-stappenplan zit een hele mooie bijdrage die je een schitterend toekomstbeeld geeft zodat je weet waar je het voor doet en hoe je dit kunt bereiken.

Wil je hier meer over weten? Ik adviseer je om een – gratisinspiratiesessie in te plannen zodat we kijken of deze methode ook voor jou succesvol kan zijn.

KLIK HIER VOOR HET INPLANNEN VAN EEN INSPIRATIESESSIE

 

Voornaam:
Emailadres: