Dwangmatig Piekeren

Dwangmatig Piekeren

Dwangmatig piekeren, wat is het en hoe kun je het stoppen ? Het continue piekeren, dus het niet kunnen stoppen van negatieve gedachten, een probleem voor veel mensen. Dit kan te maken hebben met veel zaken zoals inkomen, werk / zaak, relatie, etc. Veelal heeft het te maken met een negatief toekomst beeld.

Stoppen met Piekeren

Mensen die last hebben van dwangmatig piekeren willen graag stoppen met piekeren maar het lukt hen niet vanzelf. Als ze dan horen hoe ze eenvoudig kunnen stoppen met piekeren lijkt het haast onmogelijk. In slechts 2 stappen leren ze ontdekken hoe ze zelf kunnen stoppen met piekeren zodat ze vrijer door het leven gaan.

Stop met Piekeren

Stop met piekeren ! is een opdracht die ze vaak aan zichzelf geven. Iets dat onmogelijk kan werken want zo werkt het brein namelijk niet. De opdracht is – in principe – juist maar verkeerd geformuleerd. Het is belangrijk om op de juiste manier te spreken tegen jezelf (interne audio), de juiste woorden / tekst gebruikt zodat je de filters in je brein gaat omzeilen. De weerstand ligt op de loer bij de verkeerde woorden.

Dwangmatig Piekeren Stoppen

Het stoppen van dwangmatig piekeren lukt dus, voor iedereen. Ongeacht of je man, vrouw, jong of ouder bent, deze methode werkt voor iedereen. In 2 persoonlijke sessies ontdek je waar jouw valkuilen liggen en hoe je deze kunt omzeilen, elke dag weer.

Het unieke 2-stappenplan werkt als volgt: de 2 stappen worden ingepland binnen 10 werkdagen, soms 7. De eerste sessie is inclusief het intakegesprek en duurt ca. 60-75 minuten. Hierin wordt gekeken naar het taalpatroon, oefeningen uitgelegd en gedaan om te zien of alles duidelijk is.

In de tweede sessie (duurt ca. 45-60 minuten) kijken we of alles duidelijk is van de oefeningen en hoeveel baat ze al brengen. Onze cliënten zijn verbaasd over hoe simpel zoveel succes kan hebben.

Dan vind er een relaxte trance – ervaring plaats. We noemen dit de “reis met Rob”. Deze sessie wordt als zeer ontspannend ervaren door onze cliënten. Tijdens deze sessie wordt het onderbewuste deel van het brein geprogrammeerd, exact zoals jij jouw toekomst beeld wenst te zien.

Reserveer hier jouw 2-stappenplan.

Voornaam:
Emailadres: