Dwangmatige Gedachten Stoppen

Dwangmatige Gedachten Stoppen

Dwangmatige gedachten kunnen de meeste mensen niet vanzelf laten stoppen. Het lukt gewoon weg niet op om deze dwangmatige gedachten een halt toe te roepen en weg te laten. In onze praktijk gaan we – in 2-stappen – met onze cliënten aan de slag om deze dwangmatige gedachten te laten stoppen.

Dwangmatige Gedachten

Dwangmatige gedachten zijn impulsen die continue terugkeren in je gedachten. Dit zijn meestal voorstellingen (beelden) of gevoelens (fysiek) of gedachten (audio / stemmen). Ze gaan vaak gepaard met een onrustig gevoel en geven een gevoel van angst en onrust.

Deze gedachten zijn niet te stoppen (dwangmatig) en geven een zeer ongemakkelijk gevoel.

Dwanggedachten Stoppen

Het stoppen van deze dwanggedachten is niet eenvoudig maar zeker wel mogelijk, zo zien we uitstekende resultaten in onze praktijk bij onze clienten. Tenminste, zij die de eenvoudige oefeningen blijven herhalen hebben een hoge succes score om de gedachten zelf te gaan bepalen, in hun voordeel en dus positief.

Een gedachte tegelijk

Je kunt namelijk slechts 1 gedachte gelijktijdig hebben. Wanneer je dit weet en weet hoe je jouw gedachten kunt sturen naar positiviteit lukt ook jou om fijne gedachten te hebben die zorgen voor fijne gevoelens en warme herinneringen ipv negatieve dwangmatige gedachten.

Zodra je ontdekt hoe je deze gedachten kunt sturen en jouw onbewuste deel van je brein kunt programmeren is het een groot genot om te zien hoe jij jezelf kun sturen naar positiviteit.

Dwangmatige Gedachten Stoppen met Hypnose

In onze hypnose praktijk gaan we met onze cliënten aan de slag door middel van het unieke 2-stappenplan. Dit plan is door ons ontworpen op basis van kennis, ervaring en inzichten om zo snel mogelijk resultaat te boeken met onze cliënten. Deze stappen bestaan uit een gedeelte theorie die gemakkelijk is te leren zodat de clienten de technieken begrijpen. Vervolgens gaan we aan de slag en oefenen op een eenvoudige manier. Na enkele testen weten we hoe het brein werkt en hoe je zelf – je leven lang – deze technieken kunt toepassen voor een beter leven.

In de tweede sessie checken we de voortgang en beleven onze cliënten een heerlijke reis met het onbewuste naar een onbezorgde en mooie toekomst die een heerlijk gevoel geeft.

Wil jij ook de dwangmatige gedachten stoppen en genieten van een onbezorgde toekomst omdat jij zelf de gedachten in controle hebt? Reserveer dan hier jouw persoonlijke 2-stappenplan.

Voornaam:
Emailadres: