E-Sigaret Schadelijk en geen onschuldig Alternatief

E-Sigaret Schadelijk en geen onschuldig Alternatief

Naast het feit dat electronische sigaretten (e sigaret) zeer schadelijk zijn is ook bewezen dat ze verslavend werken. Het gebruik van de electronische sigaret is zeer schadelijk gebleken en vertoont met name mond- en keelirritatie bij gebruikers. Duizeligheid en misselijkheid zijn andere ongemakken om maar te zwijgen van de vele schadelijke stoffen bij het uitademen van de lucht.

E Sigaret Schadelijk

E Sigaret Schadelijk

E-sigaret schadelijk

Dat is nogal een conclusie die het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RVIM) maakt. Uit een onderzoek is gebleken dat de e-sigaret schadelijk is voor de gebruikers en de omgeving. Indien je dus denkt dat een e-sigaret onschadelijk is dan heb je het behoorlijk mis en kom je bedrogen uit volgens RVIM. Het advies is zelfs om de electronische sigaret niet te gebruiken in de buurt van kinderen !

E-sigaret waarschuwing

Het instituut brengt een waarschuwing uit en vraagt aan minister van Rijn om deze waarschuwingen serieus te nemen en maatregelen te treffen. Er wordt o.a. gedacht aan een verbod van reclame. De minister, die zelf om het onderzoek had gevraagd, geeft aan met een plan te komen en niet te wachten op Europese regels.

Stoppen met Roken

Veel mensen die niet kunnen stoppen met roken zijn overgestapt op de e-sigaret. Naar nu blijkt is dat ook geen gezonde keuze geweest en had men beter kunnen stoppen met roken. Indien jij e-sigaretten rookt omdat jij niet kunt stoppen met roken is het goed om te weten dat er mogelijkheden zijn om snel en effectief te stoppen met roken met hypnose.

Stoppen met Roken met Hypnose

Hypnose werkt namelijk op onbewust niveau en kan zo jouw brein beïnvloeden om jouw gedrag en gewoontes te veranderen. Bij HypnoseSucces komen veel mensen die willen stoppen met roken en weten dat hun gezondheid direct gaat verbeteren zodra zij de nicotineverslaving verslaan. Met hypnose lukt het dus om de verslaving te verslaan zonder toepassingen die ongezond zijn voor je lichaam. Je hoeft geen nicotinepleisters of nicotinekauwgom te gebruiken om te stoppen met roken.

 

 

Voornaam:
Emailadres: