Ervaringen in onze Hypnose Praktijk in Limburg

Echte ervaringen in onze hypnose praktijk in Limburg

Op onze site zie je veel echte ervaringen in onze hypnose praktijk. Dit zijn testimonials die door de cliënten zelf zijn gegeven in de vorm van een mail of video. Wij zijn heel trots op deze ervaringen van onze unieke methode en willen jou hierover meer vertellen zodat ook jij jouw doelen gaat bereiken.

Hypnose Ervaringen

Veel mensen zijn op zoek naar een oplossing voor hun probleem. Dit kan zijn voor:

Nu lijkt het alsof hypnose een super oplosser is voor veel problemen maar dat is natuurlijk niet zo. Hypnose is een super goede manier om snel een oplossing te vinden en om je mentale programma te resetten en opnieuw te programmeren. Maar…..

wij doen liever kijken wat elke client nodig heeft en soms is dat helemaal geen hypnose !

Huh? Maar jullie doen toch hypnose ?

Jazeker, wij doen ook hypnose. En dat is meteen het verschil tussen onze methode en van andere praktijken. Onze mental coach is veelzijdig opgeleid in diverse succesvolle methodes zoals:

Daarnaast heeft hij veel levens- en werkervaring waardoor hij altijd het beste kan kiezen voor de client.

Het zou onzin zijn als er slechts 1 methode bestond voor het oplossen van alle problemen, kom op zeg !

Wat doen jullie dan precies in de hypnose praktijk ?

Wij werken met een uniek 2-stappen methode, dit wil zeggen dat wij 2 persoonlijke sessies plannen met elke client. Tijdens deze 2 sessies kijken wij wat de client nodig heeft om het snelste resultaat te krijgen zodat je het beste effect creëert.

Het is goed mogelijk dat hypnose dan een kleiner onderdeel wordt tijdens de behandelingen omdat andere methode beter passen bij de client.

De 2 persoonlijke sessies duren ca. 1 uur, de eerste keer is langer en de tweede sessie is korter. Elke client ontdekt zijn valkuilen en waarom hij / zij de huidige blokkades in stand houdt. Door dit op te lossen kunnen we gaan herprogrammeren naar het gewenste doel.

Wie komen naar de hypnose praktijk ?

In onze hypnose praktijk werken met we mannen en vrouwen, de minimale leeftijd is 16 jaar. En het is belangrijk dat de client zelf wil veranderen en dus niet wordt gestuurd door partner of ouders….

Mannen en vrouwen zijn welkom mits ze met een open mind de sessies willen doen.

Wil je meer weten ? Stuur een mail of reserveer jouw persoonlijke sessies met onze unieke 2-stappenplan.

Voornaam:
Emailadres: