Ervaringen met Hypnose

Ervaringen met Hypnose

Ervaringen met hypnose kennen we allemaal. Hoewel er bij het woord hypnose veel misverstanden ontstaan omdat het bekend is geworden door artiesten me showhypnose zoals Rasti Rostelli. Zowel in België en Nederland betrekken mensen dan ook hun gezicht zodra het woord ‘hypnose‘ wordt uitgesproken. Want de ervaringen leren juist dat hypnose een uitstekende methode is om mentale problemen van diverse aard snel en effectief op te kunnen lossen.

Ervaringen met  Hypnose

Ervaringen met Hypnose

Ervaringen met hypnose in onze hypnosepraktijk

In onze hypnosepraktijk komen de meeste mensen omdat ze mentale problemen hebben. Je moet dan denken aan:

Er zijn er nog meer en dit is slechts een overzicht. Is hypnose dan een wondermiddel ? Nee zeker niet. Hypnose helpt jou om jouw interne blokkade op te heffen zodat jij weer het succes gaat krijgen wat jij wenst. Wij mensen zijn gewend aan gewoontes, we zijn er ooit mee gestart en willen nu hiermee stoppen en dat is zo moeilijk.

Stoppen met roken met hypnose – voorbeeld

Een voorbeeld; stel je voor jij bent een roker, en daar ben je goed in want je rookt minimaal 15 sigaretten per dag en dat doe je al jaren. Er heeft jou nog nooit iemand kunnen betrappen dat je niet rookte. En toch wil je stoppen. Waarom zou je willen stoppen met roken? Je doet het tenslotte al zoveel jaren dat je gerust mag zeggen dat je een ‘rookexpert’ bent geworden. Zonde om al die ervaringen weg te gooien, in 1 keer, toch? Of wil je kiezen voor een gezonder leven, een langer leven, een gelukkiger leven waarbij mensen jou niet meer vinden stinken en het lastig vinden om bij jou in de buurt te zijn omdat je telkens een sigaret wilt opsteken. En kun je dat niet binnen doen dan ga uit de gezellige sfeer weg naar buiten om daar je nicotineshot te krijgen.

Indien je genoeg reden hebt om te stoppen met jouw gedrag en dit wilt veranderen, snel en effectief dan is hypnose een goede methode. Hypnose werkt voor jou zonder dat jij eigenlijk iets gaat doen, sterker nog; je gaat minder doen 🙂

Klik hier voor het reserveren van jouw hypnosesessie.

 

 

 

Voornaam:
Emailadres: