Examenstress opgelost en succesvol examen afgerond

Examenstress van Katrien opgelost en met succes geslaagd

met tranen in mijn ogen las ik haar mail!

Je moet weten dat ik veel cliënten help met het oplossen van mentale blokkades voor oa:

Sommige van mijn cliënten laten na de 2 sessies niets meer van zich horen, en dat vind ik jammer. Waarom ze dat doen weet ik niet, geen idee want ik vraag ze om een mail te sturen met het resultaat.

Examenvrees

Katrien was anders!

Dat merkte ik al meteen toen we onze eerste contact hadden aan de telefoon. Ze was slim geweest om een inspiratiesessie in te plannen zodat we haar situatie konden bespreken.

Het probleem was dat Katrien’s carrière op het spel stond.

Ze is student Rechten en wilt graag een succesvolle carrière maken in dit vakgebied, een stevige studie van velen jaren.

Nu had Katrien al 2 keren (!) een examen gedaan maar was niet geslaagd. De conclusie was dat ze haar zenuwen niet onder controle had en hierdoor teveel verkeerde antwoorden gaf en tijd te kort kwam tijdens het examen. Ze ontwikkelde een faalangst voor examen, ook wel faalangstexamen genoemd.

Het resultaat was beiden keren een onvoldoende.

En dat terwijl ze voldoende kennis had en dit werd ook door haar leraren en professoren bevestigd.

Wat nu?

Je moet nu eenmaal het examen positief afsluiten voordat je verder kunt gaan en Katrien had nog maar 1 kans……

Katrien maakte een keuze

Ze besloot om mijn aanbod voor het 2-stappenplan te aanvaarden en aan de slag te gaan met de informatie. En met succes!

Al meteen tijdens de eerste sessie werd duidelijk waar haar mentale blokkades zaten en hoe ze deze kon aanpassen en verwijderen. Ze was zichtbaar opgelucht want nu wist ze hoe ze zich kon ‘programmeren‘ naar succes.

Tijdens de tweede sessie zag ik dat haar gezicht meer ‘open’ stond. Ze straalde meer zelfvertrouwen uit, was veel meer ontspannen en haar stemgeluid was aangenamer om naar te luisteren.

Zenuwen onder controle houden

Katrien vertelde hoe fijn ze de oefeningen vond en hoeveel rust dit haar gaf en hierdoor zal de examenstress verminderen. Gelukkig was ze eerlijk en vroeg ze hard op af of haar zelfvertrouwen nu voldoende was. Dit was voor mij een teken om aan de slag te gaan met de spiegeloefening.

Ze vond het geweldig! (Deze onbewuste oefening geeft een fantastisch toekomstbeeld weer wat de client zelf creëert)

We testen en toetste of het beeld met de emoties voldoende waren verankert zodat ze voortaan zelf hiermee aan de slag kon gaan wanneer het nodig was. Toen dit duidelijk was keek ze me heel verbaasd aan; ze had zichzelf nog nooit zo gezien.

Vol vertrouwen namen we afscheid en ik wenste haar succes met het examen. “ik heb er alle vertrouwen in” zei ze bij het verlaten van de praktijkruimte. “ik ook” was mijn antwoord en we voelde dat het goed was.

Enkele dagen geleden ontving ik deze mail en toen ik hem las kreeg ik tranen in mijn ogen want hier doe ik het voor! Het oplossen van mentale blokkades kan heel snel en eenvoudig een enorme verlichting geven voor veel mensen, met veel rust en zelfvertrouwen, mits je weet wat je moet doen.

Wil jij ook weten of mijn unieke methode voor jou geschikt is, reserveer dan een inspiratiesessie!

Examenangst opgelost en succesvol examen afgerond

Examenangst opgelost en succesvol examen afgerond

 

Voornaam:
Emailadres: