Examenstress Voorkomen Dankzij Hypnose

Examenstress voorkomen dankzij Hypnose

In mijn hypnose praktijk in Weert Limburg komen clienten met de meest uiteenlopende vragen. Iedereen heeft een eigen en uniek probleem, althans zo lijkt het. Toch zitten er veel overlappingen in de vele problemen. Zo ook bij Katrien, een jonge dame die al enkele keren op haar examen Rechten is gezakt. Het probleem werd steeds groter en Katrien ontwikkelde zelf een vorm van Examenstress die steeds groter werd. Gelukkig heb ik haar kunnen helpen en de examenstress kunnen voorkomen dankzij hypnose.

Examenstress Oplossen met Hypnose

Examenstress Oplossen met Hypnose

Examenstress ontstaat niet vanzelf

Wanneer je rustig bent en ervaringen hebt dat je goede cijfers haalt zul je geen last hebben van stress maar wanneer het ergens in het verleden mis is gegaan kan stress ontstaan. Zo ook met examenstress. Het is dus belangrijk om te zien hoe deze examenstress is ontstaan, wanneer en welke prikkels met emoties je ervaart.

Katrien was hierin duidelijk; doordat ze al voor enkele examens was ‘gezakt’ had ze nu duidelijk veel stress voor het examen ontwikkeld. Sterker nog; wanneer ze deze keer weer de toets niet goed zou maken was haar carrière ten einde. Je kunt je voorstellen dat er op deze jongedame veel druk stond.

Stress voor Examen Oplossen

Het oplossen van stress voor examen is gemakkelijk, mits je weet hoe je dit kunt realiseren. In mijn hypnose praktijk leggen we daarom in 2 persoonlijke sessie uit wat er gebeurt. Hierdoor kun je ook andere stressvolle situatie veel beter herkennen. Het resultaat is dat je daarom veel beter kunt omgaan met situaties waarin stress wordt opgebouwd. Dit zorgt ervoor dat je voortaan je heel anders en rustiger voelt bij situaties die nu voor stress zorgen.

Het mooiste compliment wat we kregen van Katrien was de mail waarin ze schreef dat ze het examen had gehaald, zonder stress. Ze was veel rustiger geweest dan de vorige keren en de sessie hebben haar dus heel veel succes gebracht. Ze kan nu verder met de studie en ze heeft een mooie carrière in het vooruitzicht.

Wil jij ook stoppen met examenstress of situaties waarin stress voorkomt? Vraag eerst een telefonisch gesprek aan waarin we jouw situatie bespreken. Wanneer blijkt dat onze methode goed aansluit en je probleem kan aanpakken kunnen verder gaan met de sessies.

RESERVEER HIER JOUW – GRATIS EN TELEFONISCHE – INSPIRATIESESSIE

 

Voornaam:
Emailadres: