Hoe kun je het beste afvallen ?

Deze manier is de beste manier van afvallen

Veel cliënten van mij hebben al van alles geprobeerd om af te vallen. Zo hebben ze al veel geld uitgegeven aan shakes, afvalpillen en diëten. Ze werken allemaal, totdat je ermee stop en dan komen de kilo’s er weer snel terug aan. Hoe kun je het beste afvallen is dan ook een vraag die vaak aan mij wordt gesteld.

Hoe kun je het beste afvallen ?

Afvallen doe je zo

Afvallen is niet moeilijk, het is eigenlijk een rekensom. Je berekent hoeveel calorieën je per dag nodig hebt en zorgt ervoor dat je minder calorieën inneemt. Het resultaat zal zijn dat je gaat afvallen, zoveel is zeker.

Alle diëten werken dan ook volgens hetzelfde principe; ervoor zorgen dat de klant minder calorieën per dag inneemt.

Toch is er een probleem; in veel – heel veel – gevallen is er niets veranderd met deze mensen. Ze denken nog hetzelfde. Het resultaat is dat ze weer aankomen wanneer ze stoppen met deze diëten.

Nadeel van Jo Jo Effect

Het nadeel van dit jojo effect is dat het vreet aan je zelfvertrouwen. Je gaat je niet beter voelen als je eerst afvalt en dan weer – snel – aankomt. Je ziet het zelf gebeuren; elke week komen de verloren kilo’s weer snel terug. Sterker nog; het lijkt erop dat ze sneller terug komen dan dat ze waren verdwenen.

Wat is dan de beste manier van afvallen ?

De allerbeste manier van afvallen is eerst ervoor zorgen dan je onbewuste deel van je brein op 1 lijn ligt met jouw voornemens en acties. Het onbewuste deel van je brein is de ‘kapitein’ van je gedachten en hier start alles mee; je gedachten. Wanneer je gedachten op 1 lijn liggen met je acties lukt het jou om voortaan slanker te blijven en je streefgewicht te bereiken.

Het lukt je dan ook veel beter om je focus te houden op datgene wat je echt wil; je droomlichaam of in elk geval een slanker lichaam. Deze focus zorgt ervoor dat je elke dag weer in actie komt en de juiste beslissingen neemt om je doel te bereiken en vast te houden.

Wil je blijvend afvallen ? Zorg ervoor dat je onbewuste deel van je brein goed wordt ‘geprogrammeerd’. Het 2 stappenplan is een krachtige methode om dit te bereiken, voor altijd.

Voornaam:
Emailadres: