Hoe een man zijn leven veranderde door zijn Passsword te veranderen

Hoe een man zijn leven veranderde door zijn Passsword te veranderen

Ik las dit verhaal en moest het met je delen. Het gaat over hoe verandering van kleine gewoontes tot grote veranderingen in iemands leven kunnen leiden. Het slim veranderen van je password kan dus zo’n kleine verandering zijn.

Het begin; de scheiding

Hij was continue met negatieve gedachten bezig over zijn ex-vrouw. Het was een heftige scheiding geweest en het lukte maar niet om deze negatieve flow over haar stop te zetten. Ondanks dat hij begreep dat het nergens toe zou leiden of hooguit tot een depressie en dat wilde hij niet.

Ook deze ochtend op het werk waren zijn gedachten weer bij zijn echtscheiding en de misere die hij voelde toen de computer vroeg om een nieuw password.

Blijkbaar had men om veiligheidsredenen een programma gemaakt waarbij elke werknemer het password slechts 30 dagen kon gebruiken.

De veiligheidseisen aan een nieuw password waren behoorlijk; zo moest er gebruik worden gemaakt van minimaal 8 letter waarvan 1 hoofdletter, minimaal 1 cijfer en 1 symbool. Elke 30 dagen een nieuw wachtwoord, en het nieuwe wachtwoord mocht de laatste 3 maanden niet al reeds zijn gebruikt.

Hij raakte ervan geïrriteerd, totdat….

Terwijl het invulveld wachtte op zijn reactie dacht hij aan een tip die hij van zijn vorige werkgever had gekregen en besloot om dit toe te passen.

Het was inmiddels wel duidelijk dat hij zich niet kon focussen op zijn toekomst en de dingen die hij graag wilde doen zolang hij nog zoveel met zijn ex-vrouw in gedachten was. Negatieve gedachten.

Vaak hebben we een trigger nodig om onze gedachten weer te laten focussen op datgene wat we willen bereiken. (Als we “vertrouwen” op onze gedachten is te gemakkelijk om naar het negatieve te gaan.)

Het password zou hem hierbij gaan helpen, elke dag weer want hij moest regelmatig opnieuw inloggen.

Hij veranderde zijn wachtwoord in: “Forgive@h3r”

Dit statement zou hij elke dag meermaals gaan gebruiken, telkens als de pc vroeg om de inlogcode.

In zijn gedachten wist hij dat het ging werken en zo gebruikte hij meermaals dit mantra, voor 30 dagen lang.

Deze simpele actie zorgde ervoor dat hij anders naar de situatie met zijn ex-vrouw ging kijken en merkte op dat zijn negatieve gevoelens naar haar vervaagde.

Ook merkte hij dat de kracht van dit mantra na een week minder sterk werd. Daarom besloot hij om het password sterker te maken door het persoonlijker te maken en voortaan te starten met “I”.

Het verhaal gaat verder met voorbeelden hoe hij zijn routine veranderde en zijn leven veranderde door er dagelijks, meermaals, mee bezig te zijn.

Inmiddels is deze man weer gelukkig in een nieuwe relatie en wordt er zelfs weer over een huwelijk gesproken!

Het veranderen van gedrag in gewoontes kan dus snel gaan mits je voldoet aan een aantal eisen zoals het meermaals dagelijks toepassen.

In mijn praktijk is dit een onderdeel van de methode die ik toepas. Hierdoor hebben de cliënten het heft in eigen hand en kunnen ze altijd zelf bepalen welke koers ze willen varen op bewust niveau.

Heb je hulp nodig bij het veranderen van je gedrag in positieve gewoontes wil ik je graag helpen. Ik adviseer je om in gesprek te gaan hierover en een – gratis – inspiratiesessie in te plannen:

hypnosesucces.com/gratis/inspiratie-sessie/

DEEL HET ARTIKEL DOOR OP DE ONDERSTAANDE KNOPPEN TE KLIKKEN (DANK JE !)

Voornaam:
Emailadres: