Hoe word ik weer verliefd op mijn vriend ?

Hoe word ik weer verliefd om mijn vriend ?

Herken je dit : je hebt al een tijdje een relatie met je vriend maar de laatste tijd is het heel blasé. Het lijkt erop alsof de spanning uit de relatie en jullie hebben maar weinig oog voor elkaar. Het leuke is ervan af en de verveling begint te komen. Toch voel je liefde voor hem maar de verliefdheid is over. Als je graag weer verliefd wilt worden op je vriend volgen hier enkele tips.

Liefde is een gekke ziekte

De popband uit de jaren 90 Doe Maar scoorde er al een hit mee; liefde is een vreemde ziekte. Liefde is een heerlijk gevoel en zorgt voor super mooie emoties. Je zweeft als je verliefd bent en je voelt je fantastisch. Toen jij je vriend aankeek wist je het zeker; hij is het ! Deze man zette jou in vuur en vlam. Maar ….. wat is er nu gebeurt dat deze gevoelens als een nachtkaars zijn uitgegaan? Hoe komt het toch dat de wederzijdse aandacht is verslapt ? En waarom voel je al een tijdje geen vlinders meer in je buik als je aan hem denkt of een whatsapp van hem ontvangt ?

Liefde komt en gaat

Liefdesgevoelens komen en gaan en als je al een tijdje een relatie hebt komt er vanzelf een sleur in het samenzijn. Het is niet meer spannend om samen te zijn maar het wordt normaal om met z’n tweetjes te zijn. Wanneer je dan toch weer de verliefdheid wilt voelen kun je dit zelf weer snel terugwinnen door een aantal stappen te doorlopen.

In onze praktijk gaan we aan de slag met een supermethode om vrouwen weer verliefd te laten worden op hun vriend. Deze methode werkt universeel voor elke vrouw, ongeacht de leeftijd van de vrouw of van de vriend.

Weer verliefd worden op je vriend

Wanneer je wens is om weer verliefd te worden op je vriend is het goed om te weten dat hiervoor een oplossing is.

Meld je aan voor een inspiratiesessie (gratis) en ontdek hoe jij weer verliefd kunt worden op je vriend, alsof je hem weer voor de eerste keer ontmoet !

Klik hier voor de gratis inspiratiesessie.

Voornaam:
Emailadres: