Hoe Word Je Zelfverzekerder ?

Hoe Word Je Zelfverzekerder ?

Zelfverzekerd zijn of worden is een hele kunst, lijkt het wel. Als je naar andere mensen kijkt zie je altijd dat zij zelfverzekerder zijn dan jij, toch ? Hoe komt het toch dat zij zoveel zelfvertrouwen hebben en zoveel zelfverzekerd zijn, en daarom succes hebben ?

Hoe Word Je Zelfverzekerd

Hoe Word Je Zelfverzekerd

Zelfverzekerd Zijn of Worden ?

That’s the question 🙂

Om iets te zijn, zoals zelfverzekerd, moet je het eerst worden en dat is meteen het probleem bij veel mensen. Ze willen wel iets zijn maar het niet worden. Zo sprak ik laatst iemand die wilde graag een succesvol zakenman zijn. Daarop zei ik; prima en wat heb je tot nu toe gedaan om dit te worden ? Het antwoord hierop was bedroevend; een beetje verbouwereerd door mijn directe vraag stamelde hij zoiets als: euh, ik heb er veel over gelezen. Verder kwam hij niet; hij had geen stappen ondernomen om zelfs maar een zakenman te worden, laat staan succesvol. De zekerheid van een ‘vaste’ baan was te belangrijk om bijvoorbeeld naar de Kamer van Koophandel te gaan om – vrijblijvend – informatie aan te vragen.

Wanneer Word Je Zelfverzekerd ?

Nu wil niet iedereen een zakenman (of zakenvrouw) worden, gelukkig maar. De les uit dit verhaal is wel dat je in actie moet komen indien je iets wilt bereiken. De vraag dan ook; welke stappen heb jij al ondernomen om jouw doel te bereiken?

Zelfverzekerd worden is niet vanzelfsprekend omdat je ‘interne circuit’ oftewel je onbewuste jou genoeg signalen geeft om aan te duiden dat je nu niet zelfverzekerd bent. Alsof dat dat helpt !

Maak een keuze en kom in actie

Hypnose werkt heel goed voor mensen die zelfverzekerd willen worden om het vervolgens te zijn. Jij bent namelijk niet anders dan de andere mensen waar je nu tegen op kijkt. Alsof dat zij een of andere magische kracht hebben om zelfverzekerd te zijn…

Diegene die zelfverzekerd zijn hebben een keuze gemaakt, wanneer ga jij dat doen ?

 

 

Voornaam:
Emailadres: