Hoe ziet jouw Toekomst eruit?

Wil jij weten hoe jouw toekomst er uit ziet?

Nee ik ben geen waarzegger en toch kan ik je vertellen hoe jouw toekomst eruit gaat zien. In dit artikel leg ik je exact uit hoe jij zelf bepaald hoe jouw toekomst er uit komt te zien. 

Toekomst bepalen, hoe doe je dat?

Veel mensen vragen zich af of ze zelf hun toekomst kunnen bepalen. Het probleem is dat ze geen antwoord krijgen en continue blijven zoeken. Het zou beter zijn om het anders te doen en om in actie te komen.

Wanneer je weet wat je exact wilt hebben of krijgen is de kans vele malen groter dat je het daadwerkelijk gaat bereiken. Het begint dus met exact bepalen wat je wil bereiken.

De meeste mensen maken hier al de grootste fout; ze zijn niet exact genoeg in het bepalen van hun doelen. Ze geven slechts een richting aan.

Zie je onbewuste als een Navigatiesysteem, toets exact in waar je naar toe wilt

Toekomst bestendig maken

Wanneer je exact weet wat je wilt bereiken is het handig om een vaste methode te ontwikkelen om hier dagelijks aan te werken. Alleen wanneer je dagelijks werkt aan je doelen zul je dit gaan bereiken. In de meeste gevallen zul je een natuurlijke weerstand ervaren op deze veranderingen. Daarom is het belangrijk om minimaal 21 dagen discipline te hebben zodat je nieuwe gedrag zich gaat ontwikkelen. Een veelgemaakte fout hierbij is dat men teveel in 1 keer wilt veranderen. Mijn advies is om met kleine veranderingen te starten zodat je dit zeker 21 dagen kun volhouden.

De Toekomst Zien

Ondanks dat ik ben gestart met te melden dat ik geen waarzegger ben wil ik je toch zeggen dat ik jouw toekomst kan zien. Ook kan ik het jou zelf laten zien. Deze regel is daarom belangrijk voor jou:

Zelfs als je geen keuze maakt om te veranderen maak je een keuze

Ik bedoel hiermee te zeggen dat zelfs het kiezen om niet te kiezen een keuze is. Je kiest er dan voor dat er niets verandert en alles hetzelfde blijft. Als je dit wilt is het prima. Als je dit niet wilt is het slim om in actie te komen. Ik kan je hierbij helpen door je jouw toekomst te laten zien. Dit doe ik door je onbewuste ‘open te zetten’.

Wil je hier meer van weten? Reserveer dan een telefonisch gesprek met mij en klik hier.

 

Voornaam:
Emailadres: