Hypnose Afvallen MP3

Hypnose Afvallen MP3

Wanneer je wil afvallen en thuis gebruik wil maken van hypnose is er de hypnose mp3. We beschikken over verschillende titels en de populairste zijn:

Hypnose MP3

De hypnose MP3 is ontstaan op verzoek van cliënten die niet naar onze hypnose praktijk in Weert – Limburg konden komen. De afstand was te ver of men lukte heb niet om vervoer te regelen. In sommige gevallen was het reizen een probleem vanwege overgewicht.

We hebben daarom besloten om zo goed mogelijk een persoonlijke hypnose sessie na te bootsen en zijn daarom als volgt te werk gegaan;

  • teksten schrijven (en diverse keren herschrijven omdat het altijd beter kan 🙂 )
  • opnames maken in een professionele studio met HQ apparatuur
  • Isochronische achtergrond geluiden toevoegen die zorgen voor extra ontspanning
  • inspreken op verschillende geluidssporen voor het dimensie effect
  • uitmixen tot een topproduct zodat hypnose CD in de winkel terecht kan komen en grote partijen zoals bol.com zullen accepteren (en dat hebben ze gedaan!)

De Nadelen van Hypnose MP3

Een hypnose mp3 is ‘the best second thing’, omdat een persoonlijke hypnose sessie het beste is. Dit is persoonlijk en kan door de hypnose coach persoonlijke zaken worden toegevoegd in jouw voordeel.

De Voordelen van Hypnose MP3

Naast een goedkopere prijs bespaar je o.a. reiskosten, brandstofkosten, etc. Daarbij heb je de hypnose MP3 altijd bij de hand en kun jij zelf bepalen wanneer je de opname beluistert. Je hoeft dus geen afspraak te maken en luistert wanneer het jou uitkomt ( en zo vaak als je wenst).

Afvallen met Hypnose MP3

Afvallen met Hypnose MP3 is dus een goede en gemakkelijke manier om je streefgewicht te bereiken. Je kunt thuis de hypnose MP3 beluisteren in je vertrouwde en comfortabele omgeving, zo vaak als je wil en nodig hebt.

Klik Hier Voor de Afvallen met Hypnose MP3

Voornaam:
Emailadres: