Hypnose Maagband, wel of niet doen ?

Hypnose Maagband, wel of niet doen ?

Hypnose maagband, je leest er steeds vaker over hoe je met hypnose een ‘mentale’ maagband kunt aanleggen. Dus zonder operatie in een ziekenhuis wordt er bij mensen een maagband aangebracht zodat ze kunnen afvallen, maar werkt het wel ?

Hypnose Maagband, wel of niet doen ?

Hypnose Maagband, wel of niet doen ?

Maagband Hypnose

Een maagband plaatsen vind meestal plaats bij mensen die behoorlijk veel overgewicht hebben en volgens de BMI een etiket krijgen van ‘obese’. Deze zwaarlijvige mensen worden niet zomaar toegelaten tot een operatie maar dienen eerst aan te tonen dat zij kunnen afvallen. Wanneer ze een bepaalde periode (soms maanden) op een bepaald gewicht zijn bepaald de arts dat ze in aanmerking komen voor een maagband. Wat heeft een maagband dan voor zin? Want blijkbaar lukt het deze mensen wel om af te vallen, mits ze een doel voor ogen hebben. Of is dit “te kort door de bocht” ?

Hypnotische Maagband

Het verschil tussen een hypnotische maagband en een maagband die middels een operatie wordt geplaatst is het mentale aspect. De hypnotische maagband wordt mentaal geplaatst, dus zonder operatie. Het voordeel hiervan is dat het bij iedereen kan, zonder overleg met een arts of chirurg. Dit is dan ook meteen de reden waarom de hypnotische maagband een succes is, althans qua aanvragen.

Je dus zonder tussenkomst van een arts een hypnotische maagband plaatsen

De beste manier van afvallen

De beste manier van afvallen is de manier die bij jou hoort. Een gezonde en geleidelijke weg van het verminderen van kilo’s. Op weg naar het lichaam dat bij jou hoort waarbij jij je goed voelt, aantrekkelijk en vol energie.

In onze hypnose praktijk komen veel cliënten met klachten over hun gewicht. Zij kiezen bewust voor het 2-stappenplan omdat ze weten dat mentaal afvallen de beste manier is want dit zorgt voor blijvend resultaat, ook in de toekomst.

Wil je weten hoe onze unieke methode jou kan helpen met afvallen, zonder maagband? Plan een – gratis – inspiratiesessie in door op deze link te klikken. Je kunt kiezen welke datum jou het beste uitkomt.

Voornaam:
Emailadres: