Hypnose MP3 Ervaringen

Hypnose MP3 Ervaringen

Steeds meer mensen ervaren veel succes met onze hypnose MP3. Mede dankzij de professionele opname zijn we in staat veel mensen te helpen met het oplossen van mentale problemen.

Momenteel hebben we 2 titels in ons assortiment:

  1. Afvallen met Hypnose MP3
  2. Stoppen met Roken met Hypnose Mp3
Hypnose Mp3 Ervaring

Hypnose Mp3 Ervaring

Ontspanning met Hypnose MP3

De meesten cliënten ervaren de hypnose MP3 als zeer ontspannend. Dit komt mede doordat we zeer veel tijd en energie hebben gestoken in de productie. Zo hebben we gebruik gemaakt van een professionele opnamestudio, voorzien van High Quality apparatuur en zijn op de achtergrond speciale Isochronische Alpha sounds te horen. Met name deze Alpha Sounds werken op een speciale frequentie.

Alpha Sounds bij Hypnose

Aangezien we verschillende frequenties hebben in onze hersenen is gebleken, uit onderzoek, dat het Alpha niveau het niveau is waarbij we open staan voor suggesties vanuit hypnotisch taalgebruik. Doordat er dus geen weerstand is lukt het goed om het ‘programma’ te accepteren door het onderbewustzijn.

Klik hier als je de Hypnose MP3 wilt downloaden 

Afvallen met Hypnose MP3

Afvallen met Hypnose MP3

Stoppen met Roken met Hypnose

Stoppen met Roken met Hypnose

Hypnose & NLP

N.L.P. (neuro linguistisch programmeren) is super belangrijk om succesvol te veranderen met Hypnose! Wanneer je geen NLP toepast tijdens hypnose gebeurt er eigenlijk niets, het is dan een bekend fenomeen zoals bij een hypnose show. Het programma zal dan niet langdurig resultaat leveren als je geen NLP toepast tijdens de hypnose sessie.

Erkende Hypnose Therapie

Het is goed om te weten dat onze Hypnotiseur is gecertificeerd voor zowel N.L.P. als ook Hypnose en diverse opleidingen heeft gevolgd, in binnen- en buitenland zodat we altijd de beste kwaliteit kunnen geven aan onze cliënten.

Mede hierdoor is een speciaal programma ontwikkeld voor het oplossen van mentale klachten waarbij cliënten vaak slechts 2 sessies nodig hebben om deze problemen aan te pakken en op te lossen. Dit 2-stappenplan is uniek in Nederland en Belgie en heeft een zeer hoge succes score !

Wil jij starten met het oplossen van je mentale problemen en gedrag gaan veranderen ? Maak nu een afspraak voor het 2-stappenplan.

Voornaam:
Emailadres: