Hypnose Nederland

Hypnose Nederland

Hypnose wordt steeds bekender in Nederland en dat is maar goed ook. In plaats dat mensen bij het woord ‘hypnose‘ steeds maar aan de artiesten met showhypnose denken is het goed om te weten dat hypnose voor veel doeleinden kan worden gebruikt.

Hypnose Nederland

Hypnose Nederland

Hypnose in Nederland

Hypnose wordt steeds meer en meer uitgeoefend in Nederland en zoals de meesten wel weten komt dat omdat NLP (Neuro Linguistisch Programmeren) met hypnose sterk is verbonden. Je kunt eigenlijk beiden niet los van elkaar zien. Sommigen doen dat wel en dat komt omdat NLP in de jaren ’80 enorm populair werd in Nederland (en België). Ze zijn met deze informatie, kennis en methode aan de slag gegaan en hadden hier succes mee. Ook de grondlegger van NLP (Richard Bandler) heeft verteld dat iedereen nieuwe dingen leert mits hij daarvoor open staat. Dus maakte ook NLP een groei door in ontwikkeling en werd hypnose een steeds belangrijker onderdeel in de moderne NLP.

Hypnose en showhypnose

Zoals gezegd kennen de meeste mensen hypnose van artiesten zoals Rasti Rostelli en krijgen meteen beelden binnen van zijn optredens. Op zich heb ik niets tegen op zijn show maar ben gewoon geen fan, er zijn betere zeg maar. Ondanks dit cliché dat hypnose heeft gekregen is het niet moeilijk voor te stellen dat met hypnose heel veel goede zaken kan bereiken voor mensen met mentale problemen. Ik noem een paar onderwerpen op waarbij hypnose iemand snel kan helpen:

Er zijn er nog veel meer en dit slechts een overzicht waarbij hypnose een belangrijk rol kan spelen om jouw hoofd weer tot rust te brengen en om ervoor te zorgen dat jij weer focus krijgt op jouw doel. Want je weet het; het zit ‘m allemaal tussen de oren !

Klik hier voor jouw hypnose sessie plannen en krijg weer controle over jouw leven.

 

Voornaam:
Emailadres: