Hypnose Therapie

Hypnose Therapie

Werkt hypnose eigenlijk wel en voor welke problemen is hypnose therapie geschikt? Deze vragen worden veel gesteld en daarom volgt hier de uitleg over hypnose, hypnotherapie en hypnose therapie.

Hypnose Therapie

Hypnose Therapie

Hypnose Ervaringen in de Hypnose Praktijk

In onze hypnose praktijk ontvangen wij mensen met heel verschillende problemen, want zo heeft iedereen zijn/haar eigen verhaal en dus ook probleem. Het oplossen van problemen met hypnose gaat snel, heel snel. Meestal zijn slechts 2 persoonlijke hypnose sessies nodig om het probleem aan te pakken.

Hypnose Toepassingen

Hypnose kun je voor heel problemen gebruiken, denk dan aan:

  • Angsten oplossen met hypnose (dierenangst, angst voor de angst, etc)
  • Hypnose voor AfvallenVermageren (bereik je streefgewicht met hypnose)
  • Hypnose om te Stoppen met Roken (nicotineverslaving, rookverslaving)
  • Stoppen met Nagelbijten (voor kinderen en volwassenen om af te leren)
  • Stoppen met Piekeren (negatieve gedachten stoppen)
  • Negatieve Ervaringen Verbannen (slechte herinneringen uit je jeugd of opvoeding laten verdwijnen)

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van veel voorkomende problemen in onze hypnose praktijk.

Medische Hypnose

Gelukkig ontdekt ook de medische wereld steeds vaker hoe zij hypnose kunnen toepassen. Op zich is dat niet vreemd als je weet dat hypnose in de 17-18e eeuw al veel werd gebruikt in ziekenhuizen.

Diverse ziekenhuizen passen hypnose toe op verschillende groepen patiënten, kinderen en volwassenen. De resultaten zijn heel goed en daarom wordt er gezocht naar uitbreiding van deze toepassing, goed toch !

Hypnose, Hypnose Therapie en Hypnotherapie

Er wordt vaak gerept over verschillen van deze termen, maar vaak is er geen verschil en daarbij maakt het mij niet uit hoe het doel wordt bereikt als het maar wordt bereikt. Zo tref ik regelmatig mensen in mijn hypnose praktijk aan die al jaren onder doktersbehandeling staan. Soms zijn ze al doorgestuurd en zijn psychologen bezig met hun probleem (onlangs hadden we een psychologe hier als client).

Theorie en praktijk liggen dan soms ver uit elkaar. Men weet het wel te vertellen maar niet te bereiken, en dan bedoel ik het onbewuste deel van het brein. Dit deel van het brein geeft sturing aan jouw gedachten en zijn dus bepalend voor jouw gedrag.

Wanneer je een ander resultaat wilt behalen zul je jouw gedrag moeten veranderen. Nu je weet dat het gedrag wordt aangestuurd en bepaald door je onbewuste deel van je gedrag is het dus belangrijk om dit deel te bereiken zodat er veranderingen plaatsvinden.

Hypnose werkt, zeker op onbewust niveau om je doel te bereiken. Just Keep Calm en ervaar hoe hypnose jou helpt met het oplossen van je problemen door je gedachten te veranderen.

Afspraak maken in onze Hypnose Praktijk

Een afspraak maken in onze hypnose praktijk te Weert (Limburg) gaat eenvoudig: stuur een mail met daarin de omschrijving van je probleem en 2 beschikbare dagdelen (ochtend, middag of avond). Je krijgt van ons een bevestiging van de afspraak met instructies. De afspraak wordt meestal binnen enkele dagen ingepland zodat je snel zult starten.

Stuur je mail naar: info@hypnosesucces.com

Voornaam:
Emailadres: