Hypnotiseur Nederland

Hypnotiseur Nederland

Hypnotiseurs in Nederland zijn er veel, heel veel dus hoe maak jij een goede keuze voor een hypnotiseur in Nederland. Moet de hypnotiseur in de buurt wonen of is het belangrijker welke resultaten de hypnotiseur boekt ?

Hypnotiseur Nederland

Hypnotiseur Nederland

Hypnotiseur Limburg

Onze hypnosepraktijk is gevestigd in Stramproy, gemeente Weert Limburg. Dit dorp ligt aan de grens met België en vlakbij de A2 richting Eindhoven en Maastricht. De knusse en sfeervolle praktijkruimte is gezellig en voorzien van voldoende plek om de hypnosesessie te laten plaats vinden. 5 dagen per week zijn wij geopend en – in noodgevallen – doen wij hypnosesessies op zaterdag. Cliënten geven per mail aan welke data en dagdelen (ochtend, middag) zij beschikbaar zodat wij ze kunnen inplannen.

Hypnose inplannen

Jouw hypnosesessie inplannen is dus heel gemakkelijk per mail te doen, wij kijken wat jou het beste uitkomt en zorgen voor een bevestiging – ook – per mail. We vragen je om een korte omschrijving te geven van het probleem en hoe zich dit probleem al voordoet. Vervolgens kom je naar onze hypnosepraktijk waar we een eerste afspraak hebben. We hebben dan een intakegesprek en doen tevens de eerste hypnosesessie en werken aan het probleem. Vervolgens plannen we meteen de tweede hypnose afspraak, vaak binnen 10 dagen. Dit is afhankelijk van de agenda’s , de urgentie van het probleem en mogelijkheden.

Probleem oplossen met hypnose

Wanneer jij voor onze hypnose aanpak kiest worden binnen 14 dagen 2 afspraken gepland zodat jij snel van het probleem wordt verlost en de vrijheid krijgt die je wenst. Wij zijn van mening dat je niet langer hoeft te blijven lopen met je mentale problemen en slechte gewoontes. Hypnose helpt en werkt snel, ook voor jou.

Hypnose werkt voor o.a.:

– mentale problemen (o.a. stress, weinig zelfvertrouwen, etc.)

– angst (angst voor dieren: spinnenangst, paardenangst, hondenangst, etc.)

– slechte gewoontes (nagelbijten, vloeken, krabben, alcohol, etc.)

– assertiever worden (voor jezelf opkomen)

stoppen met roken

afvallen / vermageren (10 kilo afvallen, 15 kilo afvallen, meer in overleg)

Indien je vragen hebt hoe hypnose jou kan helpen bij jouw probleem stuur je een mail met daarin jouw vragen.

Klik hier voor jouw hypnosesessie in te plannen.

 

 

Voornaam:
Emailadres: