Leren Ontspannen ?

Leren Ontspannen ?

Heb jij last van spanningen, stress of burn – out tekenen en wil je leren ontspannen ? In onze praktijk leren wij de cliënten hoe zij gemakkelijk beter leren ontspannen, elke dag weer. Met onze unieke 2-stappenplan wordt in 2 persoonlijke sessies gewerkt aan het compleet en volledig ontspannen, zowel fysiek als mentaal.

Leren Ontspannen

Leren Ontspannen

Hoe Moet je Ontspannen ?

Ontspannen kun je leren, en hoe ! Telkens weer zijn onze clienten verrast over het effect van de ontspanning en hoe snel het lukt om te ontspannen. We zeggen dan ook tegen hen

hoe meer je ontspant hoe beter jij je voelt

Voor diegene die niet weten hoe ze zich kunnen ontspannen is het lastig begrijpen, maar geloof ons  als we zeggen dat dit iedereen kan leren in 2 sessies.

Het probleem zit er meestal in dat de mensen zichzelf blokkeren om te ontspannen, terwijl ze zo graag willen ontspannen. Het lukt ze gewoon niet en vaak komt dit doordat ze zich zelf verkeerd ‘programmeren’. Ze instrueren hun brein op de volledig verkeerde manier. Oké soms niet volledig verkeerd maar zo verkeerd dat het niet lukt, dat is zeker.

Leren Ontspannen en Loslaten

In het 2-stappenplan ontdek je hoe je voortaan met de juiste instructies kunt ontspannen, elke dag meer en beter. Je leert ook hoe je kunt loslaten van datgene wat er nu voor zorgt dat je blokkeert (en dat is meestal de opbouw van je instructie).

Het leren ontspannen is eenvoudig om te doen want onze gecertificeerde coach gaat met jouw persoonlijk situatie aan de slag en leert je dus supersnel (in 2 sessies) hoe je wel het succesvolle ontspannen ontdekt.

Wat denk je, lijkt het je wel wat om in 2 persoonlijke sessies te leren ontdekken hoe jij elke dag meer en beter kunt ontspannen en de rust krijgt die je verdiend ?

Start met ontspannen en reserveer hier jouw persoonlijke 2-stappenplan.

Voornaam:
Emailadres: