Magda vertelt over haar Hypnose Ervaring

Maak kennis met Magda en haar Hypnose Ervaring

Magda wilt graag stoppen met roken en maakte een afspraak in de hypnosepraktijk van Hypnose Succes. Eerlijk gezegd was ze ook bang dat ze zou aankomen, want dat hoor je zo vaak “als je stopt met roken kom je aan”. Niet is minder waar, natuurlijk worden mensen zwaarder maar dat heeft niets  te maken met het stoppen van roken maar met meer eten 😉

STOPPEN MET ROKEN MET HYPNOSE

In de video vertelt Magda dat ze op weg is om te stoppen met roken danzij hypnose. Ze heeft bewust gekozen om het 2-stappenplan te kiezen in plaats van een Hypnose CD of Hypnose MP3 want met de 2 sessies heeft ze veel meer persoonlijke aandacht gekregen.

STOPPEN MET ROKEN EN AFVALLEN MET HYPNOSE

Na 1 week is Magda terug gekomen voor haar tweede sessie en dit zijn haar resultaten:

  1. ze rookt nog maar de helft dan voorheen, ze is dus hard op weg om helemaal te stoppen
  2. ze weegt nu 1,5 kilo minder, en dat binnen 1 week
  3. ze communiceert veel beter met haar collega’s (dit was een puntje dat we extra hebben meegenomen)
  4. ze weet nu veel beter hoe ze haar doelen kan behalen door enkele eenvoudige oefeningen te doen

Dit laatste kan iedereen leren en dat wil ik je ook graag bijbrengen.

2-Stappenplan

Het 2-stappenplan bij HypnoseSucces is een unieke methode om binnen 2 sessies veel mentale blokkades op te lossen. We werken aan veel diverse problemen maar dit zijn de meest voorkomende:

Het is teveel om alle situaties te bespreken, dit doen we het liefste tijdens een vertrouwelijk gesprek, dat trouwens gratis is. Je kunt een Inspiratiesessie hier reserveren. Dit werkt heel eenvoudig; je meldt je aan en vult jouw gegevens en vragen in. Kies een datum waarop je beschikbaar bent en je ontvangt van mij een mail ter bevestiging. Op het afgesproken tijdstip – en datum – ga ik jou bellen. Het kost je dus helemaal niets en het is geheel vrijblijvend!

Klik hier voor het reserveren van jouw inspiratiesessie

Voornaam:
Emailadres: