Michael van Gerwen Kampioen Darts

Michael van Gerwen Kampioen Darts

Wil jij weten hoe het Michael van Gerwen lukt om kampioen te worden ? Wie darts zegt, zegt Michael van Gerwen. Ongetwijfeld de beste Nederlandse darter van het moment. Deze jongeman die met zijn vriendin vrouw Daphne Govers in Vlijmen samen woont heeft van zijn hobby zijn werk kunnen maken, en hoe ! De reden voor dit succes, zoals hij zelf zegt, is het onder controle houden van zijn zenuwen. 

Michael van Gerwen Kampioen Darts

Michael van Gerwen Kampioen Darts

Kampioen Darts Michael van Gerwen

Ondanks zijn jonge leeftijd (geboren in 1989) is mede door zijn inzet inmiddels financieel vrij en hoeft zich voor de toekomt geen zorgen te maken wat betreft geld. Het spelen van darttoernooien wereldwijd is een lucratieve business geworden, mede door het grote sponsorgeld. Zo zijn toernooien over de hele wereld die zorgen voor veel bekendheid van de sport en media aandacht.

RTL7 Darts

In Nederland wordt veel aandacht gegeven aan darts op de tv-zender RTL7. Er worden achtergrond reportages getoond van de topspelers, interviews met de winnaars en voorspellingen gegeven door oud-kampioenen darts (zowel door PDC als BDO winnaars).

Hoe wordt je kampioen Darts ?

Zowel Phil Taylor als Michael van Gerwen hebben diverse keren aangegeven dat het onder controle houden van je zenuwen de methode is om te winnen. Ook Raymond van Barneveld heeft verteld dat het missen hiervan ook betekende dat hij wedstrijden heeft verloren. Daarom heeft Barney gekozen voor alternatieve methode zoals hypnose om hem te helpen met winnen.

Zenuwen onder Controle houden

Hoe hou je de zenuwen onder controle ? Zenuwen, en stress, is een oorzaak van heel veel problemen en dit zorgt voor mentale blokkade. Telkens vertel jij tegen jezelf dat het ‘toch niet gaat lukken’ of ‘zie je wel….’

Het is niet gemakkelijk om je zenuwen onder controle houden en toch is het gemakkelijk te ontdekken hoe het wel gaat lukken !

Met onze unieke methode zorgen wij ervoor dat jij exact weet hoe jij je zenuwen onder controle kunt krijgen en hierdoor een beter resultaat zal krijgen, het resultaat dat jij zo graag wil.

Klik hier voor meer informatie over zenuwen onder controle krijgen.

Voornaam:
Emailadres: