Nagelbijten Afleren met Hypnose

Nagelbijten Afleren lukt met Hypnose !

Wanneer je doet nagelbijten en hiermee wil stoppen is het goed om dit artikel te lezen want hier leg ik uit hoe hypnose jou kan helpen met het stoppen van nagelbijten.

Nagelbijten is een slechte gewoonte waarbij je geen enkel voordeel behaald. Je bijt je nagels af tot op het vlees en maakt geen beste indruk want je hebt zeer onverzorgde nagels en vingers.

Waarschijnlijk heb je al het een en ander geprobeerd om te stoppen met nagelbijten; byte-x, acupunctuur etc zijn veel genoemde methodes met wisselend resultaat.

Waarom doe je nagelbijten ?

Heb jij jezelf wel eens de vraag gesteld waarom jij doet nagelbijten ? Nee ?

Waarschijnlijk heb je hier ook geen goede uitleg voor want er is vaak geen goede reden om te nagelbijten. De oorzaak voor nagelbijten ligt namelijk niet in het nagelbijten maar de trigger die ervoor zorgt dat jij gaat nagelbijten.

Nagelbijten Trigger

Er is een emotionele trigger die ervoor zorgt dat jij gaat nagelbijten. Dit kan ervoor zorgen dat je nu een gewoonte hebt gecreerd om te nagelbijten op een bepaald moment en bepaalde plek.

In onze hypnose praktijk (Weert – Limburg) hebben we mensen geholpen die altijd op dezelfde plaats in huis (of auto) deden nagelbijten. Zij hadden dit zelf niet in de gaten en wisten niet dat een programma hadden ontwikkeld die dit resultaat bracht.

Hypnose Praktijk voor Nagelbijten ?

Deze cliënten zijn – net als jij – een keer begonnen met nagelbijten en het lukte maar niet om zelf te stoppen met nagelbijten. Dachten ze ….

Wanneer je nog geen kennis hebt gemaakt met onze unieke methode voor stoppen met nagelbijten ben je niet zeker van dat ook jij kunt stoppen met bijten van nagels.

Mooie verzorgde nagels en vingers zijn een “visitekaartje” en jij kunt deze ook hebben, dus waar wacht je op ?

Het beste stuur je een mail naar info@hypnosesucces.com met 2 beschikbare data voor het inplannen van de eerste afspraak zodat ook jij kan stoppen met nagelbijten.

Hypnose is beperkt tot leeftijd of geslacht. Stoppen met nagelbijten met hypnose is geschikt voor mannen en vrouwen op elke leeftijd, ook volwassenen die al langer doen nagelbijten worden geholpen in onze hypnose praktijk. 

Voornaam:
Emailadres: