Nederlands Politicus Stopt met Roken door Hypnose

Harry van Bommel (tweede kamerlid SP) stopt met roken door Hypnose

Ook Harry van Bommel is gestopt met roken door hypnose. In dit artikel legt hij uit hoe hij tot deze beslissing kwam, ondanks zijn twijfels. Dit tweede kamerlid is inmiddels al gestopt met roken. Hij is al een lange tijd gestopt met roken en heeft geen last meer van de nicotineverslaving.

Harry van Bommel (tweede kamerlid SP) Stopt met Roken door Hypnose

Harry van Bommel (tweede kamerlid SP) Stopt met Roken door Hypnose

Stoppen met Roken door Hypnose

De beslissing van deze bestuurder heeft hem goed gedaan. Zo zegt hij in het interview. Eerst geloofde hij niet in hypnose (alsof dat dit nodig is….) maar aangezien de hypnotiseur een tandarts gaf hem dit vertrouwen. Ook Harry van Bommel dacht in eerste instantie dat Hypnose niet echt was maar probeerde het, hij had tenslotte niets te verliezen en zo is hij gestopt met roken door hypnose.

Wil jij ook Stoppen met Roken?

Wil jij ook, net als Harry van Bommel, stoppen met roken en hypnose toepassen? Dat kan bij HypnoseSucces, de hypnosepraktijk in Limburg (Weert). Wij gebruiken en passen o.a. hypnose toe om onze clienten te helpen met het oplossen van de nicotineverslaving.

In 2 persoonlijke sessies ontdek jij hoe Neuro Linguistisch Programmeren (N.L.P.) en Hypnose ook werkt voor jou om je te helpen met stoppen met roken. Je bent niet de eerste client die Rob helpt. Zelfs als je al een jarenlange rookverslaving hebt kan dit de manier zijn om te stoppen met roken. Lees ook de positieve referenties van zijn clienten en bekijk de video’s met ervaringen over hypnose.

Klik hier voor het maken van een – voorlopig gratis- telefonisch intakegesprek.

Wil je liever zelf stoppen met roken op jouw manier? Koop dan de speciale Hypnose CD “Stoppen met Roken” hier.

Stoppen met Roken met Hypnose CD - HypnoseSucces.com

Stoppen met Roken met Hypnose CD – HypnoseSucces.com

Voornaam:
Emailadres: