Nigella Lawson Afgevallen Dankzij Hypnose

 

Nigella Lawson Afgevallen Dankzij Hypnose

Regelmatig meld ik hier succesverhalen van mensen die zijn afgevallen dankzij hypnose. Zo ook Nigella Lawson, de bekende Britse TV kokkin. Wanneer je de foto’s ziet van het resultaat (voor – en na foto’s ) zul je verbaasd zijn en zeker als je het verhaal van haar leest.

 

Nigella Lawson Afgevallen

Het goed om eerst te weten dat Nigella Lawson een rolmodel is voor veel vrouwen omdat ze keihard heeft gewerkt om aan de top te komen. Niet alleen in Engeland is deze Britse lady of the kitchen een gevierd persoon maar ook aan het Europese Vasteland is ze een graag geziene gast op TV en een voorbeeld voor veel Nederlandstalige TV kokkinnen.

Nu dat zij zoveel is afgevallen is de Engelse pers erg nieuwsgierig hoe het haar is gelukt. Blijkbaar heeft zij ook de kracht van hypnose erkent en ingeschakeld om weer een mooi lichaam te krijgen. Laten we eerlijk zijn: het jurkje op de rechter foto staat haar beter.

Nigella Lawson Recepten en Chocoladetaart

Het is altijd mooi om te zien hoe iemand van haar werk kan genieten. Zo was tijdens elke uitzending van haar te zien hoe heerlijk zij het eten vond. Blijkbaar iets te lekker en heeft ze teveel van haar eigen recepten gesnoept. De bekende chocoladetaart van Nigella is teveel gebruikt, zullen we maar zeggen.

Afvallen met Hypnose

Nigella Lawson heeft dus ook hypnose gebruikt om slanker te worden. Waarom eigenlijk ? Om zich mentaal voor te bereiden op de sterke verandering voor haar lichaam heeft ze een hypnotiseur ingeschakeld die haar heeft geholpen. Zo besliste ze dat ze meer fitness ging doen en kleinere porties eten. Gemakkelijker gezegd dan gedaan, dus hulp inschakelen.

Trouwens, er zijn meer sterren die hypnose toepassen voor o.a. afvallen; Lilly Allen is daar een van……

Met behulp van Hypnose afvallen zorgt er dus voor dat je brein zich voorbereid op de veranderingen van je lichaam. Ook een eventuele terugval kan hierdoor zachter landen zodat je weer kracht vind om door te gaan, totdat jouw streefgewicht is bereikt.

Om een dieet of sportschema vol te houden zul je mentaal moeten voorbereiden. Hypnose helpt hierbij, dat geldt ook voor jou !

 

Voornaam:
Emailadres: